Στην Ελλάδα το νέο Opel Grandland σε Hybrid, PHEV και EV - Οι τιμές του SUV

Το νέο οικογενειακό SUV της Opel ξεκινάει την εμπορική του πορεία στη χώρα μας σε εκδόσεις με Hybrid κινητήρα, Plug-In Hybrid έκδοση, όπως και αμιγώς ηλεκτρική (EV) εκδοχή.

  • -
  • -

Επεκτείνοντας την γκάμα των SUV της και με στόχο να επικαιροποιήσει ένα από τα πιο «δυνατά» μοντέλα της, η Opel παρουσιάζει στην Ελλάδα το νέο Grandland, το μεγάλο SUV το οποίο θα κληθεί να παίξει τον ρόλο του οικογενειακού αυτοκινήτου προσφέροντας τεχνολογία, αποδοτικούς κινητήρες και μεγάλους χώρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι για περιορισμένο χρονικό διάστημα (έως 13 Οκτωβρίου, στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina) είναι ανοικτές οι προ-παραγγελίες, με επιπλέον όφελος τα 3 χρόνια Δωρεάν Service που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία στους επισκέπτες της έκθεσης.

Οι τιμές για τις εκδόσεις Hybrid, PHEV και EV

Το νέο Opel Grandland θα προσφέρεται στην Ελλάδα σε τιμές από 33.900 ευρώ στην έκδοση Hybrid (συμπ. Προωθητικής ενέργειας) και από 47.000 ευρώ για την Plug-In Hybrid (συμπ. Προωθητικής ενέργειας). Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση θα ξεκινάει από 39.900 ευρώ (συμπ. Προωθητικής ενέργειας και κρατικής επιδότησης από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»). Να σημειώσουμε ότι όλες οι εκδόσεις συνοδεύονται από αυτόματο κιβώτιο και ο εξοπλισμός βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο, από τις βασικές επιλογές.

Δείτε ακόμη: Κάτω από 24.000 ευρώ το νέο Opel Frontera

Το γερμανικό C-SUV προσφέρεται με τον τρικύλινδρο 1.2 lt turbo κινητήρα και ήπιο υβριδικό σύστημα 48 volt στην έκδοση Hybrid των 136 ίππων, δίνοντας μια πολύ καλή αναλογία ισχύος-κατανάλωσης που θα ικανοποιήσει τις οικογενειακές απαιτήσεις. Από την άλλη η έκδοση Plug-In Hybrid έχει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία περίπου 85 km, ενώ η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση (Opel Grandland Electric) συνοδεύεται από μεγάλη μπαταρία έως 98 kWh με αυτονομία που μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα 700 km.

Για την βέλτιστη άνεση στον δρόμο, η Opel εφοδίασε το αυτοκίνητο με νέα αμορτισέρ τεχνολογίας επιλεκτικής απόσβεσης ανάλογα με τη συχνότητα. Αυτή η μοναδική τεχνολογία δημιουργεί ένα δεύτερο υδραυλικό κύκλωμα στον θάλαμο του αμορτισέρ, για να προσαρμόζει μηχανικά τη δύναμη απόσβεσης σε σχέση με τη συχνότητα. Το Grandland αντιδρά πιο άμεσα σε κάθε εντολή του οδηγού και, όπως κάθε μοντέλο της Opel, παραμένει σταθερό κατά το φρενάρισμα, τις στροφές και τις υψηλές ταχύτητες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...