Έκπτωση έως 2.500 ευρώ από τη Nissan – Ποια μοντέλα αφορά; Μέχρι πότε ισχύει;

Μεγάλες εκπτώσεις έχει η Nissan σε όλα τα μοντέλα της, τα οποία ρίχνουν την τελική τιμή αγοράς ενός αυτοκινήτου της ιαπωνικής μάρκας, μέχρι και 2.500 ευρώ χαμηλότερα.

  • -
  • -

Σε τιμή μέχρι και 2.500 ευρώ πιο χαμηλή μπορεί να αγοράσει κάποιος τα μοντέλα της Nissan, τα οποία ανήκουν όλα στην κατηγορία των SUV, με προσφορές οι οποίες θα διαρκέσουν για λίγες μέρες ακόμα.

Η Nissan αυτήν τη στιγμή διαθέτει τέσσερα SUV μοντέλα στην γκάμα της, τα οποία έχουν κινητήρες βενζίνης και υβριδικά σύνολα, ενώ υπάρχει και αμιγώς ηλεκτρική πρόταση. Ξεκινώντας από το μικρότερο προς το μεγαλύτερο, αυτά τα μοντέλα είναι τα Juke, Qashqai, Ariya και X-Trail.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/8af91862ce966e09acef96c8bab06aa7.JPG

Για πόσο καιρό θα έχουν χαμηλότερες τιμές τα αυτοκίνητα της Nissan;

Οι προσφορές που τρέχει η ελληνική αντιπροσωπεία γίνονται στο πλαίσιο της έκθεσης AUTO ATHNINA, η οποία πραγματοποιείται στο Metropolitan Expo από τις 5 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου. Δεδομένου ότι οι εκπτώσεις συνδέονται με την έκθεση, αυτή θα είναι και η διάρκειά τους.

Δείτε ακόμα: Φθηνότερα τα αυτοκίνητα στην έκθεση AUTO ATHINA - Όλες οι μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις!

Πόσο φθηνότερα είναι τα αυτοκίνητα της Nissan στην έκθεση AUTO ATHINA;

Ξεκινώντας από το μικρότερο μοντέλο, το Nissan Juke, η έκπτωση λόγω της έκθεσης είναι στα 1.000 ευρώ για όλες τις εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο και ανεβαίνει στα 1.500 ευρώ για όλες τις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/eaba9d048805247e356b5438bc47edef.jpg

Ένα σκαλί πιο πάνω, στο Nissan Qashqai, η έκπτωση είναι ακριβώς ίδια. Δηλαδή φτάνει τα 1.000 ευρώ αν κάποιος το αγοράσει με χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ ανεβαίνει στα 1.500 ευρώ αν αγοραστεί με αυτόματο κιβώτιο.

Στο ηλεκτρικό Nissan Ariya τα πράγματα είναι πιο απλά, καθώς εδώ δεν υπάρχει επιλογή για χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο. Αυτήν την περίοδο η ελληνική αντιπροσωπεία «τρέχει» ούτως ή άλλως μία έκπτωση 3.000 ευρώ, όμως στην έκθεση προσφέρει μία ακόμα έκπτωση 2.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι το συνολικό όφελος για αγορά στο πλαίσιο της έκθεσης φτάνει τα 5.000 ευρώ.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/c7bc416bcb7837b8dfd7b1dfbf9d741c.jpg

Τέλος, στο Nissan X-Trail ο διαχωρισμός δεν γίνεται με βάση το κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά τους άξονες στους οποίους μεταδίδεται η κίνηση. Συγκεκριμένα, οι δικίνητες εκδόσεις του μεγάλου SUV έχουν έκπτωση 2.000 ευρώ, ενώ στις τετρακίνητες εκδόσεις το όφελος ανεβαίνει στα 2.500 ευρώ.

Με προσφορές και εκπτώσεις όπως αυτές της Nissan, η έκθεση αυτοκινήτου AUTO ATHINA είναι μια καλή ευκαιρία για αγορά αυτοκινήτου σε χαμηλότερη τιμή, για κάποιον που είχε αποφασίσει ήδη να προχωρήσει σε αγορά νέου αυτοκινήτου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...