Ποιο SUV της Kia έχει 10.000 ευρώ έκπτωση στην Ελλάδα;

Χάρη στη νέα έκπτωση που ανακοίνωσε η κορεατική μάρκα το συνολικό όφελος για το οικογενειακό SUV στη χώρα μαζί με την κρατικής επιδότηση ανεβαίνει στις 19.000 ευρώ.

  • -
  • -

Το νέο Kia Niro EV, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της κορεατικής φίρμας με τον τολμηρό σχεδιασμό, το μινιμαλιστικό εσωτερικό, τις προηγμένες τεχνολογίες, την κορυφαία συνδεσιμότητα και την εξαιρετική αυτονομία, γίνεται ακόμη πιο προσιτό χάρη στη νέα έκπτωση που ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία. Συγκεκριμένα, η νέα προσφορά θέλει την αρχική τιμή του Niro EV να πέφτει κατά 10.000 ευρώ, στις 37.990 €. Αυτό σημαίνει πως σε συνδυασμό με την κρατική επιδότηση πλέον το ηλεκτρικό C-SUV ξεκινά από τις 28.990 €. Η προσφορά ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που είναι Model Year 2024 μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων.

1

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο χρησιμοποιεί μπαταρία 64,8 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία 460 km και, ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 PS και 255 Nm ροπή. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με το πακέτο Titanium που έχει στάνταρ όλα τα βασικά συστήματα ασφαλείας, όπως Hill-start Assist Control, Multi Collision Brake, Lane Keeping Assist, High way Driving Assist, Smart Cruise Control, αυτόματη πέδηση για την αποφυγή σύγκρουσης σε διασταύρωση, αυτόματο κλιματισμό 2 ζωνών, έξυπνο κλειδί, αυτόματα φώτα με εναλλαγή σκάλας, έγχρωμη κάμερα οπισθοπορείας και πολλά ακόμη. Φυσικά, δεν λείπουν οι ψηφιακές κάμερες σε πίνακα οργάνων και ταμπλό, οι θύρες φόρτισης USB-C για τους επιβάτες και όλες οι λειτουργίες συνδεσιμότητας. Η φόρτιση της μπαταρίας διαρκεί 43 λεπτά για πλήρωση 10%-80%, σε φορτιστή συνεχούς ρεύματος υψηλής ισχύος DC.

2

Τέλος, να πούμε ότι όσον αφορά το Model Year 2025, το Niro EV έρχεται με το ίδιο σύνολο μπαταρίας-ηλεκτροκινητήρα και διατίθεται με τρία πακέτα εξοπλισμού: Dynamic, Titanium και Special Edition. Οι τιμές αυτών μετά και την εφαρμογή των εκπτώσεων και της επιδότησης πέφτει στις 33.990 ευρώ, 35.990 ευρώ και 38.990 ευρώ, αντίστοιχα. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την έκδοση που κοστίζει 28.990 ευρώ.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...