Η νέα luxury μάρκα που ήρθε Ευρώπη – Στην Ελλάδα μέσω του Σπανός Group

To Seres Group φέρνει μία νέα πολυτελή μάρκα στην ευρωπαϊκή αγορά, με τρία εντυπωσιακά μοντέλα. Στην Ελλάδα θα εκπροσωπείται από την Σπανός.

  • -
  • -

Μία ακόμα εταιρεία αυτοκινήτου από την Κίνα κάνει την είσοδο της στην ευρωπαϊκή αγορά! Ο λόγος για την ΑΙΤΟ του Seres Group, η οποία θα διαθέτει τρία μοντέλα στη γηραιά ήπειρο, και συγκεκριμένα τα AITO 5, AITO 7 και AITO 9. Μάλιστα, η άρτι αφιχθείς αυτοκινητοβιομηχανία θα έχει εκπροσώπηση και στην Ελλάδα, φυσικά μέσω του Spanos Group. H AITO παράγει μοντέλα που συνδυάζουν την κορυφαία τεχνολογία με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την απαράμιλλη πολυτέλεια.

Για την κινεζική εταιρεία είναι ιδιαίτερα σημαντική η εξέλιξη και η καινοτομία, ακολουθώντας όλες τις αλλαγές στην αγορά αυτοκινήτου και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Η ΑΙΤΟ συνδυάζει τρία βασικά στοιχεία: Την πολυτέλεια, τις πράσινες τεχνολογίες και την καινοτομία.

Τα μοντέλα της μάρκας βασίζονται στο πάτωμα AITO MF Platform, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα κατασκευής αμαξωμάτων διαφόρων κατηγοριών, αλλά και την υποστήριξη διαφορετικών συστημάτων κίνησης. Η κινέζικη εταιρεία υιοθετεί τόσο την ηλεκτροκίνηση, όσο και την τεχνική Range-Extender, με τον θερμικό κινητήρα να έχει ρόλο γεννήτριας και να λειτουργεί συνδυαστικά με τον ηλεκτροκινητήρα. 

Με ποια μοντέλα έρχεται;

Στη βάση της γκάμας τοποθετείται το AITO 5, το οποίο είναι ένα SUV μεσαίου μεγέθους με σπορ αισθητική και προσέγγιση. Η δυναμική του φιλοσοφία είναι εμφανής από το εντυπωσιακό πίσω μέρος, το οποίο και το διαφοροποιεί σε σχέση με τα ογκώδη crossover. Στην Κίνα διατίθεται τόσο σε ηλεκτρική εκδοχή με μπαταρία 100 kW, όσο και σε έκδοση Range-Extender. Το ΑΙΤΟ 7 είναι ένα μεγάλο σε διαστάσεις D-SUV, το οποίο είναι διαθέσιμο και ως επταθέσιο. Προσφέρει άφθονους χώρους, αλλά και μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης της καμπίνας. Απευθύνεται σε οικογένειες με μεγάλες χωροταξικές ανάγκες, ενώ η τεχνολογία Range Extender μπορεί να του χαρίσει 1.000 km αυτονομίας.

Τέλος, στην κορυφή της γκάμας της ΑΙΤΟ συναντάμε το εντυπωσιακό «9»! Το εξαθέσιο και το ευμέγεθες SUV που ξεπερνά τα 5 μέτρα σε μήκος, είναι σύμφωνα με τους τεχνικούς της εταιρείας το μοντέλο που συγκεντρώνει όλη την τεχνογνωσία της μάρκας. Πολυτέλεια και κορυφαία άνεση είναι τα δύο στοιχεία που θα απολαμβάνουν όσοι είναι στο εσωτερικό του. Θα έρχεται στην ευρωπαϊκή αγορά σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη, τεχνολογίας Range-Extender, θα εφοδιάζεται με μία μπαταρία 52 kWh που σε συνδυασμό με τη λειτουργία του θερμικού μοτέρ και τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ θα προσφέρει αυτονομία μεγαλύτερη των 1.000 km. Από το νέο έτος, θα διατίθεται και ως αμιγώς ηλεκτρικό με μπαταρία χωρητικότητας 100 kWh! 

Eurasian Tour: Γνωρίζοντας την AITO! 

Για να προβάλλει τα μοντέλα της, η κινεζική μάρκα πραγματοποίησε ένα ιδιαίτερο... Tour, με σημείο εκκίνησης το εργοστάσιο της ΑΙΤΟ και τερματισμού την Έκθεση του Παρισιού. Μετά από συνολικά 15.000 km, οι άνθρωποι της κινέζικης μάρκας έκαναν επίδειξη της ποιότητας και της αξιοπιστίας των μοντέλων τους, σε κάθε είδους επιφάνεια και αντιμετωπίζοντας μία σειρά από τεράστιες προκλήσεις. Το ταξίδι τους ξεκίνησε στις 2 Οκτωβρίου και ουσιαστικά κατέληξαν στο Παρίσι μετά από 7 ημέρες, και συγκεκριμένα στις 9 του ίδιου μήνα.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...