Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου: 5 top προορισμοί με την ευελιξία της FlexCar!

Τα πανέμορφα τοπία, η καλή παρέα και το παραδοσιακό φαγητό της ελληνικής επαρχίας, συνδυάζονται τέλεια με τον πιο ευέλικτο τρόπο χρήσης ενός αυτοκινήτου.

  • -
  • -

Έχοντας μια πολύ μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων για όλα τα γούστα, η FlexCar καλύπτει κάθε ανάγκη. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για παρέα, ζευγάρια ή οικογένειες! Όλοι μπορούν να βρουν το κατάλληλο για εκείνους μοντέλο και μάλιστα με τους πιο ευνοϊκούς όρους της αγοράς leasing. Χωρίς προκαταβολή και με μόλις ένα μίσθωμα μπορείς να κάνεις δικό σου το αυτοκίνητο που θέλεις και να απολαύσεις την υπέροχη ελληνική ύπαιθρο. Με το πολυαναμενόμενο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου να βρίσκεται μπροστά μας, ας δούμε μερικούς πολύ ενδιαφέροντες προορισμούς σε σχετικά κοντινή απόσταση από την Αθήνα, οι οποίοι διαθέτουν τις δικές τους ιδιαίτερες ομορφιές. Το κεφάλαιο του αυτοκινήτου καλύπτεται εύκολα και απλά, χωρίς περίπλοκες διαδικασίες ή δυσμενείς όρους που δυσκολεύουν τον χρήστη. Για την ακρίβεια, όποιος επιλέξει ένα αυτοκίνητο από την γκάμα της FlexCar μπορεί να μη βγει καν… από το σπίτι του για να το παραλάβει! Και μάλιστα έχοντας δυνατότητα αλλαγής ή αγοράς όπως θέλει, και φυσικά με τα έξοδα καλυμμένα από την κορυφαία εταιρεία στο χώρο του leasing

Απλώς θα μπει στο site, θα διαλέξει το όχημα που του ταιριάζει, θα συμπληρώσει μια φόρμα στοιχείων και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα τον καλέσει σύντομα. Στη συνέχεια μπορεί να πει ότι ενδιαφέρεται για την υπηρεσία Home Delivery, να συνεννοηθεί την ημέρα και την ώρα και… αυτό ήταν! Τη συμφωνημένη στιγμή, το όχημα θα βρίσκεται ακριβώς έξω από την πόρτα του… τόσο απλά. Παράλληλα, όλα τα μοναδικά προνόμια του leasing αυτοκινήτου από την FlexCar, διατηρούνται στο ακέραιο. Ο χρήστης μπορεί να επιστρέψει το αυτοκίνητο όποτε θέλει, να το εξαγοράσει, ακόμη και να το αντικαταστήσει με ένα άλλο από την γκάμα της εταιρείας! Η πλήρης ευελιξία στις επιλογές αποτελεί αδιαμφισβήτητο χαρακτηριστικό της FlexCar, για εκείνους που δεν βολεύονται με τις μακροχρόνιες δεσμεύεις και τους πολύπλοκους όρους.

Με MINI Cooper στους Δελφούς!

Το MINI Cooper δεν είναι ένα κοινό αυτοκίνητο πόλης. Χρησιμοποιεί μια lifestyle προσέγγιση που ταιριάζει ιδανικά σε νέους και ζευγάρια! Δεν αριστεύει σε χώρους, όμως αυτό δεν αφορά το κοινό στο οποίο στοχεύει. Πανέμορφο, τεχνολογικά προηγμένο, αδιαμφισβήτητα ασφαλές και ευχάριστο στην οδήγηση, μπορεί να ανταποκριθεί στα περισσότερα σενάρια εκδρομών και ταξιδιών. Οι Δελφοί είναι ένας εκπληκτικός προορισμός που παντρεύει το φυσικό στοιχείο με την ιστορία, το φαγητό και την όμορφη διαδρομή για να φτάσεις.

Βρίσκεται πολύ κοντά με πολύ ωραία μέρη όπως ο μαγευτικός Παρνασσός με τις καταπράσινες πλαγιές και τα γραφικά μονοπάτια, η Αράχωβα και η παραλιακή Ιτέα, οπότε αποτελεί μια τέλεια πρόταση για εκείνους που θέλουν να αλλάζουν συχνά παραστάσεις και να ανακαλύπτουν περισσότερα μέρη! Με αφετηρία την Αθήνα, η διαδρομή δεν διαρκεί περισσότερο από 2,5 ώρες, ενώ τα 180 km καλύπτονται από έναν πολύ καλό στο σύνολό του δρόμο, χωρίς επικίνδυνα κομμάτια.

Με Ford Puma στο Ναύπλιο!

Τιμώντας στο έπακρο την κατηγορία των B-SUV στην οποία και ανήκει, το Ford Puma είναι μια ιδανική πρόταση για παρέες, φίλους και νέους ανθρώπους με διάθεση για δραστηριότητες και ταξίδια! Είναι fun-to-drive, ευρύχωρο για επιβάτες και αποσκευές, αλλά και υπερυψωμένο, τόσο ώστε να μη λέει όχι σε ήπιες εκτός δρόμου περιπλανήσεις. Το Ναύπλιο με τη σειρά του είναι μια ιδανική επιλογή για ολιγοήμερες αποδράσεις. Διαθέτει πάρα πολλά μαγαζιά για φαγητό, ποτό και διασκέδαση, ενώ συγκεντρώνει και πάρα πολύ κόσμο, κάτι απόλυτα… επιθυμητό για τις νεαρές παρέες.

Σε περίπου 1,5 ώρα, οι ταξιδιώτες από Αθήνα θα φτάσουν στο Ναύπλιο, χρησιμοποιώντας σύγχρονους αυτοκινητόδρομους που εξασφαλίζουν γρήγορη και άνετη μετακίνηση. Ακόμη και το επαρχιακό κομμάτι που συνδέει την πόλη του Νομού Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο, είναι εύκολο και δεν επιφυλάσσει κινδύνους. Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι η πόλη του Ναυπλίου μπορεί να υποστηρίξει και διαφορετικά budget, από εκείνους που θέλουν να περάσουν πιο οικονομικά, μέχρι αυτούς που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μεγαλύτερα ποσά για να απολαύσουν πολυτελέστερη διαμονή με περισσότερες παροχές.

Με Peugeot 3008 στο Πήλιο!

Με το δημοφιλέστατο 3008, η Peugeot χτύπησε πραγματική φλέβα χρυσού. Η συνταγή, αν και απλή, οδήγησε σε τεράστια επιτυχία, επενδύοντας στα βασικά: την ποιότητα κατασκευής, την ευρυχωρία, την τεχνολογία, την ασφάλεια και την όμορφη αισθητική. Το γαλλικό C-SUV είναι μια πολύ αναγνωρισμένη πρόταση στην κατηγορία του, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το… Πήλιο, το οποίο διακρίνεται για τη φιλοξενία και τις επιλογές που δίνει.

Θέλει ο επισκέπτης βουνό, περπάτημα σε καταπράσινα τοπία, παραδοσιακές ταβέρνες και ησυχία; Το προσφέρει. Θέλει θάλασσα, ατελείωτες παραλίες ή μικρούς κολπίσκους, θαλασσινά και πολυκοσμία; Και πάλι το προσφέρει! Οι προορισμοί που συνδυάζουν… βουνό με θάλασσα είναι ελάχιστοι και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το Πήλιο ξεχωρίζει! Ανάλογα με τον τελικό προορισμό, το Πήλιο απέχει περίπου 350 km από την Αθήνα, δηλαδή κάτι λιγότερο από 4 ώρες οδήγησης. Τίποτα, δηλαδή, για ένα SUV όπως το Peugeot 3008…

Με Jeep Renegade στη Λίμνη Δόξα!

Οι εξορμήσεις των τριημέρων δεν είναι ίδιες για όλους τους ανθρώπους. Υπάρχουν πάντα και εκείνοι που προτιμούν να ενσωματωθούν στη φύση, να γνωρίσουν παρθένες διαδρομές και να ανακαλύψουν μέρη με πλούσια χλωρίδα και πανίδα! Το Jeep Renegade είναι ένα ιδανικό SUV για εκείνους, προσφέροντας περισσότερες εκτός δρόμου ικανότητες, αλλά και ασφάλεια, μαζί με άνετη κίνηση στον αυτοκινητόδρομο όπως οφείλει ένα σύγχρονο SUV. Θα βολέψει με άνεση παρέες που θέλουν να ανακαλύψουν νέα μέρη, μαζί με εξοπλισμούς για δραστηριότητες όπως η πεζοπορία ή το ψάρεμα.

Η Λίμνη Δόξα είναι ένα πανέμορφο τοπίο που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα. Δεν χρειάζονται περισσότερες από 2,5 ώρες για να φτάσεις, ενώ το καλύτερο σκέλος είναι ότι αποτελεί μια τέλεια αφετηρία για εξερεύνηση. Βλέπετε, έχει γίνει πολύ γνωστή τα τελευταία χρόνια και μαζεύει κόσμο. Κανένα πρόβλημα! Τριγύρω, υπάρχουν τέλειες ευκαιρίες για βόλτα και περιπέτεια. Για παράδειγμα μπορείτε να ακολουθήσετε τον χωματόδρομο που ενώνει τη Λίμνη Δόξα με τη Λίμνη Τσιβλού και να περιηγηθείτε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση σας φαίνεται ενδιαφέρουσα. Το Jeep Renegade δεν θα πει όχι!

Με Tesla Model 3 στη Ναύπακτο!

Όταν η συζήτηση φτάνει στην επιλογή του προσωπικού μας αυτοκινήτου, όλοι έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες. Οι φανατικοί οπαδοί της τεχνολογίας, της νέας εποχής και της οικολογίας, είναι βέβαιο ότι θα διαλέξουν μοντέλα όπως το Tesla Model 3! Η αμερικάνικη φίρμα έχει γίνει πλέον συνώνυμο της ηλεκτροκίνησης και έχει μερικά από τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της αγοράς. Το Model 3 είναι ιδανικό για την κάλυψη μακρινών αποστάσεων και η Ναύπακτος, αποτελεί έναν πολύ όμορφο προορισμό, τόσο για παρέες, όσο και για οικογένειες!

Ένα αποδοτικό ηλεκτρικό όπως το Tesla Model 3 φτάνει ακόμη και χωρίς φόρτιση. Ωστόσο, με «άσσο» στο μανίκι τους φορτιστές Superchargers της μάρκας στον Ψαθόπυργο (λίγο πριν την Πάτρα) ο οδηγός με μια πολύ μικρή στάση για «ανεφοδιασμό» μπορεί να κερδίσει πολλά επιπλέον χιλιόμετρα, αν θέλει να εξερευνήσει την ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου. Από Αθήνα, η παραθαλάσσια πόλη απέχει 2,5 ώρες, ενώ από το Ρίο, στο Αντίρριο υπάρχει τόσο η γνωστή γέφυρα, όσο και το καραβάκι. Αξίζει να αναφερθεί ότι για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, υπάρχει έκπτωση 5 ευρώ στα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.

Ανακαλύψτε την γκάμα αυτοκινήτων της FlexCar και αποκτήστε τώρα το δικό σας με μόλις ένα μίσθωμα και χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε προκαταβολή! Προετοίμασε την εξόρμηση σου για τι τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου με το αυτοκίνητο που ονειρεύεσαι κάνοντας το δικό σου με τους πιο ευέλικτους όρους της αγοράς, έχοντας πάντα την δυνατότητα αλλαγής ή αγοράς όποτε το θελήσεις και φυσικά με όλα τα έξοδα καλυμμένα από την Flexcar. Mη χάνεις άλλο χρόνο, το τριήμερο πλησιάζει!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...