Ήρθε στην Ελλάδα η καλύτερη Porsche - Ξεκινά από 462.000 ευρώ

Πιθανότατα η καλύτερη και πιο οδηγοκεντρική 911 που κατασκευάστηκε ποτέ πάτησε τις ρόδες της επί ελληνικού εδάφους και προκάλεσε πολλαπλά εγκεφαλικά.

  • -
  • -

Η Porsche αποτελεί πιθανότατα τον τελευταίο κατασκευαστή καθαρόαιμων σπορ και εξωτικών μοντέλων που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, με πολλαπλά καταστήματα στην Αττική. Κάτι το οποίο για πολλούς ίσως να φαίνεται ασήμαντο, αλλά στην πραγματικότητα είναι καλύτερη ευκαιρία που έχουμε για να δούμε από κοντά μοναδικά αυτοκίνητα, όπως η πιο πρόσφατη έλευση στην αντιπροσωπεία της γερμανικής μάρκας στο κατάστημα της Μεταμόρφωσης.

1

Έχουμε ξαναγράψει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αλλά είναι διαφορετικό να μιλάς γι’ αυτό… και διαφορετικό να το βλέπεις μπροστά σου. Αναφερόμαστε φυσικά στην πιο ειδική και οδηγοκεντρική Porsche 911 της σημερινής γκάμας, την S/T. Το άκρως εντυπωσιακό αυτό δημιούργημα των 462.340 ευρώ βρίσκεται στη βιτρίνα της αντιπροσωπείας που αναφέραμε, τραβώντας το βλέμμα οποιουδήποτε τύχη να περάσει από εκεί.

2

Δείτε ακόμη: GOCAR αποκλειστικό: Οδηγούμε τη νέα Porsche Macan [video]

Θυμίζουμε πως η 911 S/T αποτελεί την πιο εστιασμένη και ταυτόχρονα πιο αυθεντική από πλευράς εμπερίας, 911 που κατασκευάστηκε ποτέ. Βασίζεται στην «πιστάδικη» 911 GT3 RS, μόνο που την θέση των εξωφρενικών αεροτομών έχει πάρει μία πιο διακριτική και διαχρονική σιλουέτα, ενώ αντί για το αστραπιαίο αυτόματο PDK κιβώτιο, την ισχύ στους τροχούς περνά ένα παραδοσιακό χειροκίνητο κιβώτιο. Αποτελεί την ελαφρύτερη εκδοχή της γενιάς 992 με βάρος μόλις 1.380 κιλά και χρησιμοποιεί τον ατμοσφαιρικό boxer, 6κύλινδρο κινητήρα των 4.0 λίτρων από την GT3 RS με 525 ίππους και 465 Nm ροπής.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...