Video: Το απόλυτο φιάσκο - Subaru WRX πέφτει από γερανό

Το αγωνιστικό έφυγε από την πλατφόρμα και λίγο έλειψε να πέσει στον γκρεμό. Ευτυχώς, η Alfa Romeo Tonale που ήταν πίσω του, πρόλαβε να κάνει όπισθεν.

  • -
  • -

Αντικειμενικά, δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου να δεθεί σωστά ένα αυτοκίνητο πάνω στον γερανό. Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη και οι άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά, έχουν δέσει εκατοντάδες αυτοκίνητα πάνω στην πλατφόρμα. Ένα Subaru Impreza WRX όμως, σε αγωνιστική μορφή, δεν είχε την «τύχη» να μεταχειριστεί με τον σωστό τρόπο. Και λίγο έλειψε τα πράγματα να εξελιχθούν χειρότερα! Να πέσει από τον γκρεμό, για παράδειγμα, καθώς σταμάτησε κυριολεκτικά στο χιλιοστό πριν ξεκινήσει ο… απότομος κατήφορος.

Ξεκάθαρο ανθρώπινο λάθος

Από τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου μόλις το φορτηγό ξεκίνησε, καταλαβαίνουμε ότι το δέσιμό του στην πλατφόρμα ήταν ελλιπέστατο, αν όχι ανύπαρκτο. Το ανηφορικό έδαφος επίσης δεν βοήθησε την κατάσταση. Το «τελειωτικό» χτύπημα όμως ήταν το απότομο φρενάρισμα του οδηγού, που είχε ως αποτέλεσμα το Subaru να κυλήσει με ακόμη μεγαλύτερη φόρα. Στη συνέχεια φυσικά το αυτοκίνητο έπεσε από τον γερανό και φαίνεται να υπέστη διάφορες ζημιές στα περιφερειακά του αμαξώματος, όπως στους προφυλακτήρες, τα φτερά, το καπό κλπ.


Δείτε ακόμη: Η απόλυτη κόντρα με αγωνιστικά - Όχι στην ευθεία

Μόλις κατάλαβε ότι το αγωνιστικό Subaru ετοιμάζεται για… βουτιά, ο οδηγός της Alfa Romeo Tonale που βρισκόταν ακριβώς από πίσω, πρόλαβε έγκαιρα να βάλει όπισθεν προκειμένου να μην υποστεί ζημιές και το δικό του αυτοκίνητο. Ωστόσο η μη ύπαρξη κάποιου εμποδίου έθεσε σε κίνδυνο το αυτοκίνητο καθώς λίγο έλειψε να πέσει στον γκρεμό! Έπεσε μόνο το μισό και σταμάτησε, ευτυχώς… Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν τελικά το μπλε Subaru υπέστη και μηχανικές βλάβες, εκτός από τις μικρές ζημιές στο αμάξωμα. Ελπίζουμε τα προβλήματα να ήταν μόνο αυτά που βλέπουμε και το αυτοκίνητο να «μαζεύτηκε» με μικρό χρηματικό αντίτιμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...