Το μεγάλο δώρο της Nissan - Τι παίρνουν οι πρώτοι 250 πελάτες για 1 χρόνο;

Η Nissan προχωρά σε μια κίνηση που θα εξοικονομήσει ένα σημαντικό ποσό από τη χρήση του αυτοκινήτου στους πρώτους 250 πελάτες της.

  • -
  • -

Η Nissan ξεκίνησε σήμερα την προπώληση, online μάλιστα μέσω της επίσης «σελίδας» της, nissan-europe.com, του ολοκαίνουργιου Ariya NISMO. Το κορυφαίο SUV των Ιαπώνων, φέρνει πλήθος αλλαγών σε σχέση με το «γήινο» αδερφάκι του, το Ariya e-4ORCE 87 KWh.

Με 435 ίππους

Το Ariya NISMO διαθέτει μια κομψή αεροδυναμική σχεδίαση, η οποία δημιουργεί μια αίσθηση αβίαστης κίνησης στον δρόμο. Είναι φαρδύ και με χαμηλό κέντρο βάρους με το ντιζάν του να κατευθύνει ουσιαστικά την ροή του ανέμου κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει αυξημένη κατακόρυφη δύναμη.

Επιπλέον, διαθέτει αεροτομές και αεροκουρτίνες οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τη Formula E και έχουν ως στόχο φυσικά την ομαλή ροή του αέρα κατά μήκος του αμαξώματος βοηθώντας όχι μόνο στη μείωση της αντίστασης του αέρα αλλά και την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Προφανώς, και το Ariya NISMO είναι τετρακίνητο αλλά αποδίδει 435 ίππους και χρειάζεται λιγότερα από 5’’ για τα πρώτα 0-100 km/h από στάση, ενώ κατά τη διαδικασία της επιτάχυνσης από τα 80 έως τα 120 km/h απαιτεί μόλις 2,4’’. Οι μηχανικοί της Nissan φρόντισαν όμως ώστε να εξοπλίσουν το μοντέλο και με νέα ελατήρια και αμορτισέρ, ενίσχυσαν περαιτέρω το πλαίσιο, ενώ έβαλαν το «χεράκι» τους και στο σύστημα διεύθυνσης ώστε να προσφέρει ακόμα καλύτερη αίσθηση και απόκριση στις εντολές του οδηγού.

Το μοντέλο διαθέτει επίσης την επιλογή «NISMO mode», προσφέροντας στους οδηγούς μια μοναδική αίσθηση, με σταθερή και ομαλή επιτάχυνση. Σε κανονικές συνθήκες οδήγησης, οι οδηγοί μπορούν να μεταβούν απρόσκοπτα στην εναλλακτική «κανονική λειτουργία» του Ariya NISMO, η οποία παρέχει μια διαισθητική, δυναμική οδήγηση, εξισορροπώντας την δύναμη με την «απλότητα» του αυτοκινήτου.

Η εξωτερική σχεδίαση του μοντέλου φέρει και αυτή αρκετές αλλαγές, με νέες «ποδιές» και αεροτομή, τέσσερις νέες χρωματικές επιλογές και φυσικά, ανάγλυφο το λογότυπο της NISMO.  Το εσωτερικό φέρει και αυτό με τη σειρά του τις πινελιές της NISMO σε καθίσματα και ταμπλό, ενώ και εδώ όπως και στον εξωτερικό σχεδιασμό του μοντέλου, υπάρχουν σε διάφορα σημεία ανάγλυφα τα «logo» της NISMO, ενώ το παρών δίνει και ο χαρακτηριστικός κόκκινος φωτισμός ANDON της Nissan.

Δείτε ακόμη: Η Nissan θα πουλά μόνο ηλεκτρικά

Οι πρώτοι τώρα 250 αγοραστές που θα αποκτήσουν το νέο Ariya NISMO θα λάβουν το αποκλειστικό πλεονέκτημα της δωρεάν δημόσιας φόρτισης για 1 έτος μέσω του δικτύου Nissan Charge. Τα πρώτα Ariya NISMO θα φτάσει στους κατόχους τους από τις αρχές του νέου έτους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...