Αυτο είναι το φθηνότερο Opel Corsa στην Ελλάδα - Κάτω απο 18.000 ευρώ η τιμή του!

Το Opel Corsa παραδοσιακά συγκαταλέγεται στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας των supermini. Μάθε ποια είναι η προσιτή εκδοχή του και τι προσφέρει.

  • -
  • -

Τα supermini εξακολουθούν και συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον στην ελληνική αγορά, με τις πωλήσεις τους να αποτελούν το… αντίβαρο στη λαίλαπα των SUV. Παραδοσιακά, το Opel Corsa είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας, φιγουράροντας ψηλά στη σχετική λίστα. H νεότερη γενιά έχει αποκτήσει μοντέρνα και νεανική σχεδίαση, διατηρώντας τη σύνδεση με βασικές σχεδιαστικές αρχές που το καθιέρωσαν. Αντίστοιχα εκμοντερνισμένη είναι και η εικόνα στην καμπίνα των επιβατών, με την ποιότητα κατασκευής να αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό όλων των μοντέλων της μάρκας.

Δείτε ακόμη: Τα 5+1 φθηνότερα SUV με αυτόματο κιβώτιο

Η γκάμα του Corsa περιλαμβάνει μία σειρά από αποδοτικά σύνολα, τα οποία είναι ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη του αγοραστικού κοινού. Το γερμανικό supermini είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης, ως υβριδικό, αλλά και σε αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή! Με το νέο προωθητικό πρόγραμμα που τρέχει σήμερα η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία, το Corsa είναι πιο προσιτό από ποτέ. Συγκεκριμένα, τιμή εκκίνησης έχουν τεθεί τα 17.900 € για την έκδοση Edition Pack, η οποία και εφοδιάζεται με τον 1.200άρη κινητήρα απόδοσης 75 ίππων. Ακόμα και η έκδοση που τοποθετείται στη βάση της γκάμας συνοδεύεται από πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος και περιλαμβάνει την πλειονότητα των συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...