Νέο Peugeot 3008 - H έκδοση βενζίνης που καίει σαν diesel!

Η οικονομία καυσίμου αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην επιλογή νέου αυτοκινήτου και η συγκεκριμένη έκδοση του νέου Peugeot 3008 είναι εξαιρετικά αποδοτική

  • -
  • -

Η αποδοτικότητα ενός μοντέλου είναι ένα στοιχείο στο οποίο οι περισσότεροι από εμάς εστιάζουμε την προσοχή μας. Οι κινητήρες πετρελαίου αποτελούν την πλέον οικονομική λύση για όσους πραγματοποιούν αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα. Σήμερα, η επιλογή ενός ντίζελ δεν είναι μονόδρομος. Η υβριδική τεχνολογία έχει βελτιώσει την οικονομία των κινητήρων βενζίνης, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το νέο Peugeot 3008 Hybrid. Εφοδιασμένο με τον 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1.200 cc απόδοσης 136 ίππων, ο οποίος λειτουργεί με την αρωγή ενός ηλεκτροκινητήρα, απαιτεί μόλις 5,5 lt/100 km!

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το υβριδικό Peugeot 3008! 

Το συγκεκριμένο σύνολο αποτελεί μία έξυπνη λύση, η οποία υιοθετεί κάποιες αρετές ενός ηλεκτρικού μοντέλου. Ο ηλεκτροκινητήρας αντλεί ενέργεια από μία μικρή μπαταρία 0,43 kWh, η οποία και ενισχύει το θερμικό σύνολο με 21 επιπλέον ίππους και 51 Nmροπή. Το ηλεκτρικό μοτέρ έχει ενεργό ρόλο σε συνθήκες χαμηλού φορτίου, προσφέροντας έως και 50% αμιγώς ηλεκτρική κίνηση στην πόλη, αλλά και μειωμένες κατά 20% εκπομπές ρύπων. Αν συνυπολογίσουμε το δοχείο καυσίμου των 55 lt, το νέο 3008 Hybrid προσφέρει αυτονομία έως και 640 km με ένα ντεπόζιτο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...