Έφτασε στην Ελλάδα το αυτοκίνητο των 16.000 ευρώ!

To Leapmotor T03 αποκαλύφθηκε και επίσημα στους Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου, με την τιμή του να είναι από τις χαμηλότερες της αγοράς.

  • -
  • -

Η μετάβαση στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης είναι σήμερα πιο προσιτή από ποτέ! Το Leapmotor Τ03, το φθηνότερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της ελληνικής αγοράς, αποκαλύφθηκε και επίσημα σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου. Το μοντέλο που ανήκει στο Segment A και απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα οικονομικό αυτοκίνητο πόλης, ξεκινάει από τα 15.850 €, συνυπολογίζοντας την προωθητική ενέργεια της ελληνικής αντιπροσωπείας, αλλά και την κρατική επιδότηση Κινούμαι Ηλεκτρικά 3. Με αυτό τον τρόπο, το Τ03 είναι άκρως ανταγωνιστικό στην κατηγορία, ανεξαρτήτως τεχνολογίας κίνησης.

Tο φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι το Leapmotor T03, ένα μοντέλο της mini κατηγορίας (A Segment), το οποίο έχει κατασκευαστεί με κύριο γνώμονα την κίνηση μέσα στην πόλη, όμως έχει αυτονομία που του επιτρέπει και κοντινές αποδράσεις. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως σε αυτή την τιμή προσφέρει ένα υπερπλήρη πακέτο εξοπλισμού ασφάλειας και άνεσης. Για την ασφάλεια των επιβατών φροντίζουν οι 6 αερόσακοι, το πακέτο αυτόνομος οδήγησης επιπέδου 2, το αυτόματο φρενάρισμα, το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, το σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, το adaptive cruise control, το low speed following, το σύστημα ανίχνευσης τυφλών σημείων, το σύστημα προειδοποίησης ανοίγματος πόρτας, το σύστημα προειδοποίησης κόπωσης οδηγού, το σύστημα απόσπασης προσοχής οδηγού και η κλήση έκτακτης ανάγκης, καθώς και τα 4 αεριζόμενα δισκόφρενα.

Δείτε ακόμη: Μάθε περισσότερα τα Leapmotor T03 και C10! 

Στο κομμάτι της άνεσης ξεχωρίζουν η πανοραμική οροφή με ηλεκτρικό σκίαστρο, το δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια, ο αυτόματος κλιματισμός, οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέφτες, η είσοδος με Bluetooth, οι πίσω αισθητήρες στάθμευσης που συνδυάζονται με κάμερα οπισθοπορείας και το ηλεκτρικό χειρόφρενο. Επίσης, στον στάνταρντ εξοπλισμό περιλαμβάνονται ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, τα φώτα ημέρας LED και πίσω φώτα LED, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 8 ιντσών, η οθόνη 10 ιντσών για το infotainment, η ύπαρξη Wi-Fi και 4G, καθώς και η συνδεσιμότητα μέσω application στο smartphone. Επιπλέον, το Leapmotor T03 είναι κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής αντοχής, έχει τρία οδηγικά προφίλ και συνοδεύεται από εγγύηση η οποία είναι 5 χρόνια για το σύνολο του αυτοκινήτου και 8 χρόνια για την μπαταρία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...