Κάηκε ολοσχερώς Lamborghini Revuelto – Έφταιγε η aftermarket εξάτμιση ή το υβριδικό σύστημα; [video]

Μια υβριδική Lamborghini Revuelto, η μία από τις συνολικά 500 που θα κυλήσουν στην παραγωγή, έγινε… παρανάλωμα του πυρός.

  • -
  • -

Ο Ethan Duran, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram παρουσιάζοντας την προσωπική του Lamborghini Revuelto, να γίνεται μέσα σε μερικά λεπτά παρανάλωμα του πυρός σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης πλησίον ενός καταστήματος… McDonald’s.  Κατά τη διάρκεια του video ακούγονται δυνατές εκρήξεις, ενώ υψηλής έντασης ήταν και οι φλόγες που «έβγαιναν» για ώρα από το εντυπωσιακό supercar.   

Ήταν διασκεδαστικό όσο κράτησε

Ο ιδιοκτήτης της Lamborghini Revuelto, αντέδρασε βέβαια ακαριαία. Όταν άκουσε την πρώτη «έκρηξη» στο αυτοκίνητο, δίχως να το σκεφτεί λεπτό, έκανε το όχημα δεξιά στο δρόμο, άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω γρήγορα, «τραβώντας» μαζί και τον συνεπιβάτη του.

Σε δηλώσεις του στο live που έκανε μερικά λεπτά αργότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δήλωσε αστειευόμενος πως «ήταν διασκεδαστικό όσο κράτησε» αναφερόμενος προφανώς στο αυτοκίνητο του, το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν brand new με μόλις 150 km στο οδόμετρο.

Το βίντεο όπως αντιλαμβάνεστε έγινε viral αμέσως, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν ότι η Revuelto ίσως να πήρε φωτιά λόγω της aftermarket εξάτμισης που φορούσε και άλλοι να τονίζουν ότι ενδεχομένως να οφείλεται στο υβριδικό της σύστημα κίνησης! Προφανώς, κάθε άποψη στην παρούσα φάση είναι άλλη μια εικασία και την λύση θα δώσουν οι πραγματογνώμονες οι οποίοι και θα εξετάσουν εξονυχιστικά το όχημα.

Σε περίπτωση βέβαια που αποδειχθεί ότι η φωτιά ξεκίνησε από βλάβη στο υβριδικό σύστημα του αυτοκινήτου, τότε το «παιχνίδι» θα «χοντρύνει» καθώς η Lamborghini θα πρέπει να ανακαλέσει όλες τις Revuelto (500 θα παραχθούν συνολικά) για να επιδιορθώσει το πρόβλημα.

Η Revuelto, τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 6,5 lt και τρεις ηλεκτροκινητήρες (μόνιμου μαγνήτη), δύο στον μπροστινό άξονα και έναν ενσωματωμένο στο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ το παρών στο σύστημα δίνει και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 3,8 kWh.

Δείτε ακόμη: Δεν του ασφάλιζε κανείς την Lamborghini Revuelto

Ο V12 αποδίδει 836 ίππους με 725 Nm ροπής, ενώ οι ηλεκτροκινητήρες συνδράμουν με 190 ίππους και 336 Nm, με την συνολική ισχύ του συστήματος να ξεπερνά συνδυαστικά τους 1.000 ίππους και τα 1.000 Nm ροπής.

Δημοσίευση από @richkidsworld.in
Προβολή στο Threads
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...