Ford Explorer: Το καινοτόμο SUV με την αυτονομία των 600 km!

Η θελκτική σχεδίαση, οι καινοτόμες τεχνολογίες και η μεγάλη χιλιομετρική ελευθερία, φέρνουν το νέο Ford Explorer σε θέση ισχύος στα μεσαία SUV.

  • -
  • -

Μια από τις πλέον ανταγωνιστικές κατηγορίες είναι αυτή των μεσαίων C-SUV. Σήμερα, το αγοραστικό κοινό έχει επιλέξει ανάμεσα σε πληθώρα μοντέλων, αλλά και τεχνολογίας κίνησης! Παραμένοντας πιστή στο στρατηγικό πλάνο του εξηλεκτρισμού της γκάμας της, η Ford αποκάλυψε το νέο Explorer. Ένα γοητευτικό αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το οποίο προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι σήμερα σε ένα πακέτο. Άνεση, ευρυχωρία, καινοτόμες τεχνολογίες, αλλά και χιλιομετρική ελευθερία που σου «αφαιρεί τον πονοκέφαλο» της αυτονομίας. Το νέο Explorer είναι σύγχρονο μοντέλο, σύμφωνο με τα υψηλά στάνταρ που διακρίνουν την αμερικανική φίρμα. Και φυσικά, χωρίς συμβιβασμούς σε βασικές αρχές της μάρκας, όπως ο δυναμικός χαρακτήρας.

Εξερευνητής!

H Ford έχει επιλέξει την αναβίωση θρυλικών ονομάτων για το λανσάρισμα των νέων μοντέλων της. Παραδοσιακά, το Explorer είναι άμεσα συνυφασμένο με την περιπέτεια και την οδήγηση χωρίς όρια. Αξίες, που η νεότερη εκδοχή του διατηρεί ακέραιες σήμερα. Αρκεί να παρατηρήσεις το εντυπωσιακό αμάξωμα για να διαπιστώσεις τον εκλεπτυσμένο, αλλά και επιβλητικό χαρακτήρα του. Η εμπρός εντυπωσιακή μάσκα, τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω, σε συνδυασμό με τις τετράγωνες γραμμές του αμαξώματος, δεν αφήνουν αμφιβολίες για την ταυτότητα του, με τις διακριτικές και στοχευμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες να συνδέουν το παρελθόν με το μέλλον.

Ποιότητα και τεχνολογία με υπογραφή Ford

Η νεότερη γενιά των μοντέλων της Ford έχει μία συγκεκριμένη σχεδιαστική γλώσσα για την καμπίνα των επιβατών. Η μίνιμαλ αισθητική παντρεύεται με το ψηφιακό περιβάλλον, αποπνέοντας μία premium και σύγχρονη αύρα στο εσωτερικό. Η προσεκτική επιλογή των υλικών και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής γίνεται εύκολα αντιληπτή μόλις βρεθείς στη θέση του οδηγού. Η συναρμογή και το φινίρισμα υπογράφουν την αντοχή των υλικών στο πέρασμα του χρόνου, στοιχείο που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της Ford σήμερα…

Φυσικά, από τη στιγμή που θα βρεθείς στο εσωτερικό του, σχεδόν αμέσως η ματιά σου θα πέσει στην εντυπωσιακή οθόνη αφής των 14,6 ιντσών με το σύστημα πολυμέσων SYNC 4. Η ευκολία στη χρήση, η ταχύτητα στην απόκριση και οι κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας είναι μερικά από τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν και την καθιστούν ως μία από τις κορυφαίες στην κατηγορία. Φυσικά, υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ συναντάμε τεχνολογίες όπως το σύστημα πλοήγησης μέσω Cloud, το καινοτόμο EV Trip Planner, αλλά και λύσεις που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα σου, όπως η κάμερα 360 μοιρών και το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης. Φυσικά, υπερπλήρης είναι η ομπρέλα συστημάτων που καθιστούν απόλυτα ασφαλείς τις μετακινήσεις σου στο εσωτερικό του, όταν το Explorer έχει αποσπάσει κορυφαία βαθμολογία με πέντε αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP.

Σε δικό του επίπεδο άνεσης και ευρυχωρίας!

Ένα μοντέλο της συγκεκριμένης κατηγορίας επιβάλλεται να προσφέρει άφθονους χώρους και το Explorer τοποθετείται στο άνω άκρο της κατηγορίας. Η πλατφόρμα στην οποία βασίζεται, έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, με το επίπεδο πάτωμα να επιτρέπει σε πέντε ενήλικες να βολευτούν στην καμπίνα του, απολαμβάνοντας άφθονο αέρα για το κεφάλι και τα πόδια τους. Αντίστοιχα, στο χώρο αποσκευών μπορείς να εκμεταλλευτείς και τα 530 ltχωρητικότητας, με τα καλώδια να έχουν δικό τους χώρο αποθήκευσης στο πορτ μπαγκάζ με το διπλό πάτωμα. Και αν είσαι από αυτούς που γοητεύονται από τις έξυπνες λύσεις για μικροαντικείμενα, το Explorer προσφέρει πληθώρα χώρων, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το MegaConsole! Έναν χώρο αποθήκευσης 17 lt με αποσπώμενο διαχωριστικό και ένα ράφι ανάμεσα από οδηγό και συνοδηγό.

Η αποδοτική πλευρά της ηλεκτροκίνησης

Η ηλεκτροκίνηση έχει πραγματοποιήσει άλματα προόδου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, με τη Ford να διαθέτει σήμερα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που αναδεικνύουν τη γοητευτική πλευρά των κατασκευών του είδους. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουν αντίστοιχη χιλιομετρική ελευθερία με τα θερμικά μοντέλα, ενώ οι υψηλές ταχύτητες φόρτισης ελαχιστοποιούν τη διάρκεια αναμονής φόρτισης. Με λίγα λόγια, το νέο Explorer καθιστά σήμερα την ηλεκτροκίνηση πιο πρακτική από ποτέ, αποτελώνταςδείγμα γραφής της τεχνογνωσίας της Ford στην ηλεκτροκίνηση. Το μεσαίο SUV προσφέρεται με ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα που προσφέρουν αυτονομία από 380 έως και 602 km με μία φόρτιση, αλλά και με σύστημα μετάδοσης της κίνησης στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς. Η μικρότερη εκδοχή με τη μπαταρία των 52 kWh αποδίδει 170 ίππους, ενώ αυτή των 286 ίππων με τον ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον πίσω άξονα έχει αυτονομία μεγαλύτερη των 600 km. Η κορυφαία τετρακίνητη εκδοχή των 340 ίππων με τη μπαταρία των 79 kWh και τους δύο ηλεκτροκινητήρες, σου χαρίζει χιλιομετρική ελευθερία 566 km, αλλά και εκρηκτικές επιδόσεις! Και όταν έρθει η στιγμή της ανανέωσης της ενέργειας, με ταχύτητα φόρτισης έως και 185 kW, το Explorer θα χρειαστεί μόλις 26 λεπτά για να ανακτήσει η μπαταρία από το 10% έως το 80% της ενέργειας της.

Δικό σου με μόλις 34.700 € και με επιτόκιο 0,9%!

Με το νέο Explorer η Ford κάνει δυναμική είσοδο στην κατηγορία των μεσαίων SUV, ανεξαρτήτως τεχνολογίας. Το αμερικανικό μοντέλο ξεχωρίζει σε όλους τους τομείς, όντας θελκτικό, άνετο, ευρύχωρο και πρακτικό, προσφέροντας επιπλέον τις εκρηκτικές επιδόσεις ενός ηλεκτρικού οχήματος, χωρίς συμβιβασμούς σε επίπεδο χιλιομετρικής ελευθερίας. Αν παραμένεις σκεπτικός, αρκεί να κλείσεις ένα test drive και να βρεθείς στη θέση του οδηγού, για να διαπιστώσεις ο ίδιος όλα τα παραπάνω. Από τη στιγμή που θα το οδηγήσεις είναι σίγουρο ότι θα γοητευτείς… Και θα σκεφτείς πολύ σοβαρά να το αποκτήσεις, ειδικά σήμερα με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford, το οποίο σου επιτρέπει να το κάνεις δικό σου με τους πιο ευνοϊκούς όρους της αγοράς και επιτόκιο μόλις 0,9%! Μάθε περισσότερο για το νέο Explorer και πραγματοποίησε την είσοδο σου στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης χωρίς περιορισμούς. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...