Η συμμορία τρόμος– Έκλεψαν 120 Porsche, BMW, Range Rover σε 6 μήνες

Τα αυτοκίνητα που έκλεβαν ήταν από Range Rover, έως Porsche και Rolls-Royce. Η ηλικία των μελών της συμμορίας κυμαινόταν από 24 έως 32 ετών και η αστυνομία χαρακτήρισε τη δράση τους απίστευτη.

  • -
  • -

Τη δράση μιας εκ των μεγαλύτερων συμμοριών που έκλεβε αυτοκίνητα, κατάφερε να σταματήσει η αστυνομία. Η σπείρα είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των αντιπροσωπειών πολυτελών οχημάτων, καθώς σε λιγότερο από 6 μήνες είχε κλέψει τουλάχιστον 120 οχήματα.

Οι δράστες στόχευαν ως επί το πλείστον σε αυτοκίνητα υψηλού κύρους, όπως αυτά των Porsche, BMW, Mercedes, Bentley, Rolls-Royce και Range Rover. Όπως ανέφερε η αστυνομία του Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ, η αξία των αυτοκινήτων που εκλάπησαν ξεπερνά τα 5 εκατ. δολάρια, με τη δράση της συμμορίας να χαρακτηρίζεται ως εκπληκτικά σχεδιασμένη.

klopi

Η σπείρα «χτυπούσε» σε αντιπροσωπείες που πωλούσαν πολύ ακριβά οχήματα από τη Μασαχουσέτη, έως το Νιου Χάμσαϊρ, το Κονέκτικατ και την Πενσυλβάνια. Απαρτίζονταν από 4 άτομα, ηλικίας 24, 27, 28 και 32 ετών, τα οποία σε διάστημα λιγότερο των 6 μηνών εισέβαλαν σε 12 εμπορίες και εξαφάνισαν από τις βιτρίνες και τα γκαράζ τα καλύτερα αυτοκίνητά τους.

Δείτε ακόμη: Βρήκαν κοντέινερ με 140 κλεμμένα αυτοκίνητα - Άνω των 8 εκατ. η αξία τους

Εκτός από τα οχήματα έκλεβαν και μοτοσικλέτες, με τις Αρχές να διεξάγουν εκτεταμένη έρευνα προκειμένου να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. Το λάθος το έκαναν μετά την κλοπή ενός Jeep Grand Cherokee Trackhawk, όταν επιχείρησαν να το καλύψουν σε εξωτερικό χώρο σπιτιού.

klopi

Οι τέσσερις δράστες αντιμετωπίζουν πολλές και σοβαρές κατηγορίες. Προφανώς, όλοι έχουν προφυλακιστεί. Όσο για τα οχήματα, μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει βρει μόλις τα 41. Τα περισσότερα έχουν μεταφερθεί με κοντέινερ σε άλλες ηπείρους, οπότε είναι απίθανο να εντοπιστούν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...