Tesla: Βρήκαμε πού θα βάλει φορτιστές Superchargers στη Θεσσαλονίκη

Η Tesla ετοιμάζεται να επεκτείνει το δίκτυο φορτιστών Superchargers στην Ελλάδα, με τη Θεσσαλονίκη να είναι η επόμενη πόλη. Δείτε το ακριβές σημείο που επελέγη.

  • -
  • -

Ακόμα περισσότερους Tesla Superchargers θα αποκτήσει η Ελλάδα, καθώς η αμερικανική μάρκα με το μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης στον κόσμο θα προσθέσει έναν ολοκαίνουριο σταθμό φόρτισης στη Θεσσαλονίκη.

Η δημιουργία νέου Tesla Supercharger στη Θεσσαλονίκη είναι γνωστή εδώ και ένα χρόνο, καθώς η ελληνική πόλη είχε αναδειχθεί νικήτρια σε σχετική ψηφοφορία που «τρέχει» η εταιρεία στο site της.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/47ebcfe492c35fdfecf3ad2ac02add67.jpg

Τι άλλαξε με την τοποθεσία των Tesla Supercharger στη Θεσσαλονίκη;

Ωστόσο, αν και ξέραμε ότι θα μπει Tesla Supercharger στη Θεσσαλονίκη, δεν ήταν ακόμα γνωστό το ακριβές σημείο στο οποίο θα τοποθετηθεί. Το σημάδι που είχε βάλει αρχικά η Tesla στον σχετικό χάρτη που έχει, έδειχνε ένα σημείο στο κέντρο της πόλης, όμως αυτό ήταν ενδεικτικό.

Δείτε ακόμα: Οδηγός Tesla έκανε 232.000 km σε 6 χρόνια – Πόσα λεφτά ξόδεψε; Πόσα θα πλήρωνε στην Ελλάδα;

Πλέον η εικόνα άλλαξε και η εταιρεία έχει μετακινήσει το σημείο των μελλοντικών Tesla Superchargers στη Θεσσαλονίκη, σε ένα άλλο μέρος το οποίο συμφωνεί με τις πληροφορίες που είχαμε εδώ και καιρό.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/ab7999bbe56a2c66d3555b3c65ace0b2.jpg

Πού θα μπουν οι νέοι Tesla Supercharger στη Θεσσαλονίκη;

Μετά τις αλλαγές, ο χάρτης δείχνει ότι οι νέοι Tesla Supercharger της Θεσσαλονίκης θα τοποθετηθούν στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Στο εν λόγω εμπορικό κέντρο η εταιρεία έχει ήδη παρουσία, καθώς εκεί φιλοξενείται το pop-up κατάστημα που διαθέτει στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.

tesla-supercharger-thessaloniki

Πού υπάρχουν Tesla Supercharger στην Ελλάδα;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχει Tesla Supercharger στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, στο ΣΕΑ Αταλάντης, στο ΣΕΑ Ψαθόπυργου και στο εμπορικό κέντρο Fashion City Outlet στη Λάρισα. Επιπλέον, στα τελευταία στάδια της κατασκευής βρίσκεται και ο νέος σταθμός στα Ιωάννινα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...