Σπάει τα κοντέρ η Citroen - 50.000 παραγγελίες για το αυτοκίνητο των 17.000 ευρώ

Ανέκαθεν, η Citroen ήξερε τον τρόπο να δημιουργεί best-sellers. Αυτή τη φορά όμως η επιτυχία δείχνει να είναι ακόμη μεγαλύτερη!

  • -
  • -

Το νέο Citroen C3 έχει ήδη παρουσιαστεί και το λανσάρισμα έχει ξεκινήσει στην Ευρώπη. Στην ελληνική αγορά διατίθεται ήδη για παραγγελία και αξίζει να σημειωθεί ότι έχει προκαλέσει αίσθηση στο αγοραστικό κοινό, χάρη και στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή του (βασική έκδοση κάτω των 17.000 ευρώ). Σε μια εποχή που οι τιμές των καινούργιων αυτοκινήτων αυξάνονται διαρκώς, η αγορά εκτιμάει ένα λογικά τιμολογημένο αυτοκίνητο το οποίο προσφέρει πολλά και ως αντάλλαγμα, ζητά (αναλογικά) λίγα. Όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα, δεν ψάχνουν μόνο οι Έλληνες για προσιτά αυτοκίνητα αλλά… όλος ο κόσμος.

Έχει ήδη σπάσει ταμεία

Περισσότερες από 50.000 παραγγελίες έχει λάβει η Citroen για το νέο C3, για ένα αυτοκίνητο που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει ουσιαστικά την εμπορική του καριέρα. Το νούμερο αυτό ισχύει για την Ευρώπη. Η όμορφη αισθητική, η πολυμορφικότητα του εσωτερικού που εξασφαλίζει κορυφαία πρακτικότητα, ο πλήρης εξοπλισμός και οι χώροι, είναι μερικά από τα σημεία που η Citroen πόνταρε για το νέο C3 και δείχνει ότι ήδη… εξαργυρώνει την επιτυχία τους. Φυσικά θα συνεχίσει να αποτελεί το πιο άνετο αυτοκίνητο της κατηγορίας του (supermini) με το Citroen Advanced Comfort, την επαναστατική ανάρτηση της Citroen να θέτει νέα δεδομένα.

Δείτε ακόμη: Στην Ελλάδα το B-SUV της Citroen που καίει 3,64 ευρώ στα 100 km – Κάτω από 21.000 ευρώ

Πρόκειται για την τέταρτη γενιά του Citroen C3, την πιο νεανική και τεχνολογικά προηγμένη που έχουμε γνωρίσει. Στο εσωτερικό επικρατεί μια… ζεν ατμόσφαιρα, όπως λέει και η ίδια η μάρκα, ενώ θα είναι διαθέσιμο τόσο σε υβριδικές εκδόσεις (Hybrid) με 100 ίππους όπως και σε αμιγώς ηλεκτρική (Electric) με 113 ίππους και τιμή κάτω από 20.000 ευρώ (19.710 ευρώ με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»). Η έκδοση Hybrid χρησιμοποιεί τον ήπια υβριδικό (mild hybrid 48V) turbo τρικύλινδρο κινητήρα 1.2 λίτρων PureTech με 100 PS και standard το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...