Hyundai Bluelink στο βασικό εξοπλισμό! Τι κερδίζεις σε κάθε αυτοκίνητο;

Το σύστημα τηλεματικής Bluelink της Hyundai φέρνει τον κόσμο στα χέρια σου, επιτρέποντας σου να είσαι κάθε στιγμή απόλυτα συνδεδεμένος.

  • -
  • -

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, τα συστήματα τηλεματικής και οι δυνατότητες συνδεσιμότητας στο αυτοκίνητο, έμοιαζαν να ανήκουν στο σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Σήμερα, οι δυνατότητες που προσφέρονται είναι οι απεριόριστες και ουσιαστικά καθορίζουν το μοντέρνο τρόπο ζωής. Το αυτοκίνητο είναι το μέσο που μας συντροφεύει τις περισσότερες ώρες της καθημερινότητας και με τα νέα συστήματα πολυμέσων είμαστε απόλυτα συνδεδεμένοι στο εσωτερικό του, καθιστώντας τη ζωή μας πιο εύκολη από ποτέ. Με το σύστημα τηλεματικής Bluelink η Hyundai έχει δείξει εδώ και αρκετά χρόνια το δρόμο προς το μέλλον. Σήμερα, κάθε μοντέλο της Hyundai σου επιτρέπει να απολαμβάνεις μοναδικές δυνατότητες συνδεσιμότητας από το βασικό εξοπλισμό και δωρεάν για δέκα χρόνια! Μάθε, λοιπόν, με ποιο τρόπο η καθημερινότητα σου θα γίνει ακόμα πιο άνετη, εύκολη και συνδεδεμένη.

O απόλυτος έλεγχος μέσω του smartphone

Το κινητό τηλέφωνο έχει αποκτήσει σήμερα το ρόλο του προσωπικού μας υπολογιστή και η Hyundai σου επιτρέπει μέσω του smartphone να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου σου, και όχι μόνο! Οι δυνατότητες που σου προσφέρει το Hyundai Bluelink είναι απεριόριστες, και σίγουρα πολλές από αυτές δεν μπορείς να τις φανταστείς. Χαρακτηριστικά, όπως ο έλεγχος της στάθμης καυσίμου, η ειδοποίηση αν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός ή αν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο, είναι στοιχεία τα οποία το σύστημα τηλεματικής της κορεατικής μάρκας φυσικά και προσφέρει, χωρίς να προκαλούν σε κάποιους εντύπωση. Όμως, το Hyundai Bluelink σου επιτρέπει να κάνεις πολλά περισσότερα… Μπορείς να προετοιμάσεις νωρίτερα τη διαδρομή που επιθυμείς στο κινητό σου, να την στείλεις στο σύστημα πλοήγησης και μόλις περάσεις στη θέση του οδηγού να ξεκινήσεις κατευθείαν προς τον επιθυμητό προορισμό! Αν παρκάρεις μακριά, η λειτουργία Last Mile Giudance ολοκληρώνει την καθοδήγηση της διαδρομής μέσω του smartphone χωρίς να υπάρχει το άγχος να χαθείς στο δρόμο. Και στην περίπτωση που επιστρέφοντας δεν μπορείς να θυμηθείς που έχεις σταθμεύσει, δεν υφίσταται λόγος πανικού, αφού με τη λειτουργία τρέχουσας τοποθεσίας το βρίσκεις εύκολα και άμεσα.

Αν έχεις κάνει τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, η συμβίωση σου με ένα από τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Hyundai γίνεται ακόμα πιο άνετη. Εκτός από όλα τα παραπάνω, με τη χρήση του Bluelink ελέγχεις το στάθμη της μπαταρίας, ενώ μπορείς να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία της καμπίνας πριν ξεκινήσεις για τον προορισμό σου. Ο προγραμματισμός του ταξιδιού μπορεί να γίνει ανάλογα με την ενέργεια που έχει η μπαταρία, προτείνοντας επιπλέον και σημεία ανεφοδιασμού μέχρι να καταλήξεις στο σημείο που θες! Ακόμα, μπορείς να διαχειριστείς το όριο φόρτισης, προστατεύοντας τη μπαταρία, αλλά και να θέσεις τον χρόνο έναρξης, διασφαλίζοντας χαμηλές τιμές κόστους αν το φορτίζεις το βράδυ. Κάποιοι αναφέρουν ότι η συμβίωση με ένα ηλεκτρικό όχημα απαιτεί προγραμματισμό. Δεν έχουν άδικο, αλλά με το Hyundai Bluelink όλη η διαδικασία είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Απόλυτα συνδεδεμένος!

Μόλις ανοίξεις την πόρτα της καμπίνας των επιβατών, το απόλυτα ψηφιακό περιβάλλον εκφράζεται μέσα από το Hyundai Bluelink και τις υπηρεσίες Hyundai Live Services. Το πιο εύκολο είναι να συνδέσεις το smartphone σου ασύρματα και να κάνεις χρήση του Apple CarPlay ή του Android Autoγια να πραγματοποιηθεί mirroring της συσκευής σου στην οθόνη. Όμως, το σύστημα τηλεματικής της Hyundai σου προσφέρει μία σειρά από δυνατότητες που δύσκολα συναντας. Μία από αυτές είναι το Connected Route, το οποίο μέσω του συστήματος πλοήγησης γίνεται υπολογισμός της διαδρομής με live ενημέρωση. Η ανανέωση και η εύρεση της βέλτιστης διαδρομής γίνεται κάθε πέντε μέσω ενός πανίσχυρου server στο bluelink Cloud, επιλέγοντας τη συντομότερη και ασφαλέστερη για σένα και τους συνεπιβάτες σου.

Επιπλέον, με τεράστια ακρίβεια σου βρίσκει σημεία ενδιαφέροντος, όπως σταθμούς καυσίμων, εστιατόρια, φαρμακεία ή ό,τι άλλο χρειάζεσαι! Ακόμα και αν αναζητάς θέση πάρκινγκ, μέσω του συστήματος τηλεματικής της Hyundai μπορείς να δεις τη σχετική διαθεσιμότητα στον προορισμό σου. Είναι χαρακτηριστικό, πως η αναζήτηση καλύπτει περισσότερα από 11 εκατομμύρια μέρη, σε πάνω από 500 κατηγορίες! Μάλιστα, για τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, παρέχει ζωντανή ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, γνωρίζοντας αν είναι κατειλημμένοι οι σταθμοί φόρτισης, και πάντα σύμφωνα με τη διαδρομή που έχεις επιλέξει και την υπολειπόμενη μπαταρία. Ακόμα, υπάρχει ειδοποίηση για κάμερες ταχύτητας, όπως και πρόβλεψη των καιρικών συνθηκών, την ώρα που η πλειονότητα των λειτουργιών γίνεται μέσω φωνητικών εντολών.

Bluelink σε όλα τα μοντέλα Hyundai!

Σήμερα, έχεις ένα λόγο παραπάνω να μπεις στον κόσμο της Hyundai και στην απόλυτη εμπειρία συνδεσιμότητας στην αυτοκίνηση. Όλα τα μοντέλα της κορεάτικης εταιρείας εφοδιάζονται από το βασικό εξοπλισμό στο σύστημα τηλεματικής, έχοντας τη δυνατότητα να μέσω του Bluelink Online Store που θα τεθεί σε λειτουργία από το 2025, να επιλέξεις το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Ανάλογα το στιλ που σου αρμόζει, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα Lite, Plus και Pro. Το πρώτο, περιλαμβάνεται δωρεάν σε όλα τα μοντέλα της Hyundai για δέκα χρόνια και σου επιτρέπει να απολαμβάνεις χωρίς χρέωση υπηρεσίες όπως το Connected Routing, το Smart EV routing, αλλά και το Hyundai Digital Key, με το smartphone να αντικαθιστά το παραδοσιακό κλειδί. Μάθε εδώ περισσότερα για το σύστημα τηλεματικής Bluelink, αλλά και για τα πακέτα υπηρεσιών. Και επέλεξε ένα από τα μοντέλα της Hyundai για να ζήσεις την απόλυτη συνδεσιμότητα εντός αυτοκινήτου, βιώνοντας σήμερα πως θα είναι η αυτοκίνηση στο μέλλον…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...