Έπεσε η τιμή του Opel Mokka – Φθηνότερο από 2.000 έως 2.580 ευρώ

Το νέο Opel Mokka, ένα από τα πιο δημοφιλή B-SUV της ελληνικής αγοράς προσφέρεται σε νέες χαμηλότερες τιμές τόσο στην έκδοση βενζίνης, όσο και στην Hybrid αλλά και στην ηλεκτρική.

  • -
  • -

Ένα από τα πιο ξεχωριστά σχεδιαστικά αυτοκίνητα, το Opel Mokka, είναι πλέον διαθέσιμο στη χώρα μας σε χαμηλότερες τιμές. Όπως ανακοίνωσε η ελληνική εισαγωγική εταιρεία, η βασική έκδοση Edition που τροφοδοτείται με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 lt. των 100 ίππων και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ξεκινά πλέον από 20.900 ευρώ, όντας φθηνότερο κατά 2.000 €.

Πιο φθηνό κατά 2.450 € είναι το Mokka Edition Hybrid το οποίο παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα του υβριδικού συστήματος κίνησης. Η τιμή της υβριδικής έκδοσης με τους 136 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ανέρχεται στα 25.650 ευρώ. Το αυτοκίνητο καίει κατά μέσο κάτω από 5 lt στα 100 km και επιπλέον απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας, αφού οι εκπομπές CO2 είναι στα 110 gr/km.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/7b5bca5e69351d2b24589c4234fad3ca.jpg

Τέλος, το αμιγώς ηλεκτρικό Mokka των 136 ίππων διατίθεται στην τελική τιμή των 28.920 ευρώ -φθηνότερο κατά 2.580 € - συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης του Κινούμαι Ηλεκτρικά 3, αλλά και της προωθητικής ενέργειας που «τρέχει» η ελληνική εισαγωγική εταιρεία. Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε ότι η προσφορά του Mokka e ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.  

Pure Panel και ψηφιακή οθόνη για το Mokka

To Mokka πρωταγωνιστεί στην κατηγορία των B-SUV, προβάλλοντας τη σύγχρονη και δυναμική εμφάνισή του και τις τεχνολογίες αιχμής. Η χαρακτηριστική εμπρός μάσκα Opel Vizor, οι λιτές γραμμές του αμαξώματος και τα έντονα χρώματα, αναδεικνύουν το μοντέρνο και νεανικό του στυλ.  

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/a9bb342cebf9bd93fbcfd7b2a55a42cd.jpg

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του Opel Mokka 1.2 Turbo 136 PS 

Στο εσωτερικό, το εντυπωσιακό Pure Panel με την ψηφιακή οθόνη 10 ιντσών δημιουργεί ένα αρμονικό περιβάλλον και εξασφαλίζει άριστη συνδεσιμότητα, ενώ τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποστήριξης οδηγού κάνουν κάθε ταξίδι πιο ασφαλές και πιο απολαυστικό. Παράλληλα, οι compact διαστάσεις του Opel Mokka από τη μια εξασφαλίζουν ευελιξία στις καθημερινές μετακινήσεις και από την άλλη, προσφέρουν την απαραίτητη άνεση για μεγαλύτερα ταξίδια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...