Το αξεσουάρ της Porsche των 6.500 ευρώ - Ξεπούλησε σε 8 ώρες

H εμπορική επιτυχία της Porsche δεν περιορίζεται μονάχα στα αυτοκίνητα αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, ενδεχομένως, και πιο προσοδοφόρους.

  • -
  • -

Η επωνυμία της Porsche και ότι αυτή πρεσβεύει στη συνείδηση του κοινού, έχει «ξεφύγει» εδώ και πολλά χρόνια από τα «στεγανά» της αυτοκίνησης. Η γερμανική φίρμα έχει «δουλέψει» τόσο πολύ το κομμάτι του μάρκετινγκ που μπορεί σε οποιοδήποτε προϊόν φέρει την υπογραφή της, να ξεπουλά σε χρόνο «dt» και ανεξαρτήτως χρημάτων.

Porsche x La Marzocco

Η Porsche συνεργάστηκε αυτή τη φορά με τον premium Ιταλό κατασκευαστή μηχανών εσπρέσο La Marzocco, παρουσιάζοντας από κοινού ένα ζευγάρι μηχανών καφέ, limited edition. Την Porsche x La Marzocco Linea Micra στην τιμή των 6.100 ευρώ και την 911 Marini Racing με τιμή πώλησης τα 6.500 ευρώ. Να σημειώσουμε επίσης ότι οι εν λόγω τιμές είναι προ φόρων κάτι που προφανώς μικρή σημασία έχει για το κοινό της γερμανικής φίρμας, το οποίο έσπευσε μέσα σε λιγότερο από 8 ώρες να εξαφανίσει κάθε κομμάτι από την ακριβότερη έκδοση, την 911 Martini Racing!

Οι δυο συλλεκτικές μηχανές εσπρέσο της γερμανικής φίρμας βασίζονται στη σειρά Linea Mini της La Marzocco και φέρουν αποκλειστικά γραφικά και λεπτομέρειες δια χειρός Porsche. Αμφότερες διατίθενται σε 911 «κομμάτια» και οι αγοραστές μπορούν ή καλύτερα μπορούσαν, να τις επιλέξουν σε Slate Grey Neo χρώμα είτε με τα ιστορικά σχέδια της Martini Racing, εμπνευσμένα προφανώς από την κλασική 911 Carrera RSR.

Αλλά τι ακριβώς αγοράζουν για παραπάνω από 6.500 ευρώ όσοι απέκτησαν αυτές τις μηχανές εσπρέσο πέραν του «ονόματος» και της φήμης που τις συνοδεύει; Σύμφωνα με τους ειδικούς, η σειρά Linea Micra της La Marzocco θεωρείται από τις πιο σύγχρονες στην κατασκευή εσπρέσο, είναι αντίστοιχης απόδοσης και καλύτερης ποιότητας με τις εμπορικές μηχανές που χρησιμοποιούν πολλά καφέ και εστιατόρια, έχει δυο κεφαλές, compact διαστάσεις, χαμηλό βάρος και πολλές ψηφιακές λειτουργίες.

Επιπλέον, πέρα των τεχνικών τους προδιαγραφών, αμφότερες οι «εσπρεσιέρες» φέρουν special βαφή δια χειρός Porsche, περιστροφικούς διακόπτες εμπνευσμένους από τις τα μπουτόν λειτουργιών των σύγχρονων 911 έως και χώρο αποστράγγισης, που θυμίζει έντονα το πλέγμα της GT3 Touring.

Δείτε ακόμη: Στην Ελλάδα η νέα 4θέσια Porsche 911 GT3 με την εξωφρενική τιμή

Η Porsche βέβαια σε συνεργασία με τη La Marzocco προσφέρει επίσης έναν «μύλο» για εσπρέσο στην τιμή των 1.700 ευρώ (προ φόρων) καθώς και δύο σετ φλιτζάνια και πιατάκια για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας εσπρέσο, σε τιμή ευκαιρία μόλις 85 και 90 ευρώ αντίστοιχα. Γιατί, ποιο το νόημα να έχεις δώσει 6.500 ευρώ για μια εσπρεσιέρα αν δεν μπορείς να πιείς τον καφέ σου σε ένα φλιτζάνι που κοστίζει λίγο κάτω από 100 ευρώ;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...