Η σταρ της Mercedes-Benz - Είναι Νο1 στην Ελλάδα το 2024!

Η Mercedes-Benz έχει μεγάλο ρεύμα στη χώρα μας, αλλά ένα συγκεκριμένο μοντέλο έχει κατακτήσει την καρδιά του αγοραστικού κοινού.

  • -
  • -

Η Mercedes-Benz συγκαταλέγεται ανάμεσα στις premium εταιρείες, με το όνομα της να είναι ουσιαστικά συνώνυμο της άνεσης και της πολυτέλειας. Οι καινοτόμες τεχνολογίες, αλλά και το κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας είναι δύο επιπλέον στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη γερμανική μάρκα, τη στιγμή που τα τελευταία χρόνια τα μοντέλα της έχουν αναδείξει και μία δυναμική πλευρά της προσωπικότητας τους.

Το ελληνικό κοινό εκτιμά τις δημιουργίες της Mercedes-Benz, με τα μοντέλα της να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις πωλήσεων στις premium κατηγορίες. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ), το πρώτο 9μηνο του 2024 η γερμανική φίρμα έχει πουλήσει στη χώρα μας 2.750 αυτοκίνητα. Όμως, σχεδόν οι μισές από τις ταξινομήσεις αφορούν ένα συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο έχει κερδίσει την καρδιά του αγοραστικού κοινού.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG 35 4MATIC

Ο λόγος για τη νέα Mercedes-Benz GLA, η οποία στο ίδια διάστημα μετράει 1.025 ταξινομήσεις. Το γερμανικό SUV είναι 5ο στην κατηγορία του και αναμφίβολα το μοντέλο που ξεχωρίζουν οι Έλληνες στη γκάμα της μάρκας. H GLA προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, ενώ είναι διαθέσιμη και ως plug-in hybrid! Για όσους είναι λάτρεις της ταχύτητας και των επιδόσεων, το γερμανικό crossover είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με τα λογότυπα της AMG και αντίστοιχα εκρηκτικό χαρακτήρα. Η έκδοση που τοποθετείται στη βάση της γκάμας είναι η GLA 180 Style, με τιμή εκκίνησης τα 44.500 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...