Μηχανικός ξεγελά τον θάνατο μέσα σε συνεργείο - Τον παρέσυρε το αυτοκίνητο [Video]

Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν ξαφνικά βλέπατε ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω σας με τέρμα γκάζι;

  • -
  • -

Το παρακάτω video σοκάρει. Πρόκειται για μια εικόνα που κανείς δεν θέλει να αντικρίσει, μιας και οι πιθανότητες του να βγουν όλοι οι συμμετέχοντες χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό είναι ελάχιστοι.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα συνεργείο στις ΗΠΑ, με τον μηχανικό να γλιτώνει κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια. Καθώς λοιπόν αυτός προετοίμαζε τα μηχανήματα ώστε να έρθει το αυτοκίνητο και να ανέβει στον ανυψωτή, ξαφνικά ένα όχημα εμφανίζεται να μπαίνει στο συνεργείο με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα. Μέχρι ο μηχανικός που βρισκόταν στο σημείο να καταλάβει τι συμβαίνει, το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη σε απόσταση ενός μέτρου και είναι έτοιμο να τον παρασύρει, όπως και έγινε. Αφού τον χτυπά, τον στέλνει μερικά μέτρα πίσω πάνω σε μία εργαλειοθήκη, την οποία χτυπά και το ίδιο το όχημα μερικά κλάσματα αργότερα. Κάπου εκεί ο μηχανικός έχει χαθεί από το οπτικό πεδίο της κάμερας και βρίσκεται κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ είναι άγνωστο το αν έχει τραυματιστεί ή όχι.

Δείτε ακόμη: Ένσταση για κλήση της Αστυνομίας - Πώς το κάνεις μέσω gov.gr

Στη συνέχεια βλέπουμε διάφορα άτομα να τρέχουν να δουν αν ο άτυχος άνθρωπος είναι καλά, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που βρισκόταν στη θέση του οδηγού, ο οποίος πιθανότατα από το σοκ να μην σκέφτηκε να μετακινήσει το αυτοκίνητο ή μπορεί να φοβόταν να μην κάνει χειρότερη ζημιά. Όπως αποδείχθηκε, το άτομο που οδηγούσε ήταν και αυτός υπάλληλος του συνεργείου. Άγνωστη παραμένει η αιτία που προκάλεσε την ανεξέλεγκτη πορεία του αυτοκινήτου. Τουλάχιστον, το άτομο που δημοσίευσε το video στο X ισχυρίζεται πως εργάζεται στο συνεργείο και ότι ο εν λόγω μηχανικός γλίτωσε χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Πηγή video: Jobless Paradise

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...