Ετοιμοπαράδοτο στα 19.900 ευρώ το υβριδικό Mazda που καίει 3,8 lt/100km – Είναι No1 σε πωλήσεις

Με κορυφαία hybrid τεχνολογία, compact διαστάσεις, πλούσιο εξοπλισμό και τώρα χαμηλότερη τιμή. Εσύ κατάλαβες ποιο μοντέλο είναι;

  • -
  • -

Με τις τιμές των αυτοκινήτων να έχουν φτάσει σε αδιανόητα ύψη σε σύγκριση με τα κόστη που βλέπαμε πριν από μία δεκαετία, η αναζήτηση για ένα φθηνό καινούργιο αυτοκίνητο έχει γίνει κάτι παραπάνω από δύσκολη. Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων μοντέλων που πωλούνται αυτή τη στιγμή έχουν ξεπεράσει τις 20.000 ευρώ, ενώ αν θέλεις ένα με μοντέρνες τεχνολογίες που είναι της μόδας όπως ο υβριδισμός, τότε θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Εκτός κι αν τύχει να πέσεις σε περιπτώσεις όπως αυτή του Mazda που θα δεις παρακάτω. Το αυτοκίνητο που έχει καταφέρει να είναι το νούμερο 1 μοντέλο της μάρκας για το 2024 στη χώρα μας, τώρα διατίθεται και με έκπτωση 1.000 ευρώ, ενώ μάλιστα είναι και ετοιμοπαράδοτο. Με όπλο τις εντυπωσιακές τιμές κατανάλωσης και την χαμηλή τιμή συγκριτικά με τα μεγαλύτερα μέλη της γκάμας, το Mazda 2 Hybrid τώρα γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό μιας και η αρχική τιμή απόκτησης πέφτει στις 19.900 ευρώ.

1

Θυμίζουμε ότι το πλήρως υβριδικό «2άρι» χρησιμοποιεί ατμοσφαιρικό 1.500άρη βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα. Μαζί, αποδίδουν 116 ίππους που περνάνε στους εμπρός τροχούς από ένα αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης e-CVT. Οι επιδόσεις του είναι αρκετά καλές για την κατηγορία με 0-100 km/h σε 9,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα στα 175 km/h. Το εντυπωσιακό μέρος της υπόθεσης όμως είναι η κατανάλωση, με το supermini να χρειάζεται μόλις 3,8 lt/100km, ενώ οι εκπομπές CO2 είναι κάτω των 90 gr/km (87 gr/km). Όλα τα παραπάνω όχι μόνο σε κάνουν να ξεχάσεις τις δυσάρεστες επισκέψεις στο πρατήριο καυσίμων, αλλά σε απαλλάσσουν και από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας.

1

Στο βασικό πακέτο εξοπλισμού Prime Lineβρίσκουμε στοιχεία όπως: Κάμερα οπισθοπορίας, Adaptive Cruise Control, Αυτόματο κλιματισμό και Οθόνη infotainment 9 ιντσών. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...