Κάτω από 10.000 ευρώ το XEV YOYO - Τιμή στην Ελλάδα

Το XEV Yoyo, ένα από τα πιο δημοφιλή microcars στην ελληνική αγορά, πλέον απέκτησε νέα έκδοση η οποία το κάνει σημαντικά φθηνότερο.

  • -
  • -

Το XEV YOYO αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια στιλάτη, άνετη και οικολογική μετακίνηση στην πόλη. Το compact μέγεθός του, με μήκος 2,53 μέτρα και ακτίνα στροφής μόλις 4,5 μέτρα, το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο για κίνηση και παρκάρισμα σε στενούς δρόμους ή πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Η μπαταρία του, τύπου LFP με χωρητικότητα 10,4 kWh, παρέχει αυτονομία έως και 150 km, καλύπτοντας επαρκώς τις καθημερινές ανάγκες του μέσου οδηγού, ενώ το μέγεθός της μεταφράζεται και σε μικρό χρόνο φόρτισης, ακόμα και από μία οικιακή πρίζα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/5534a4d70065cff9655b2f71d0934292.jpg

Πόσο κοστίζει η φθηνότερη έκδοση του XEV Yoyo στην Ελλάδα;

Τώρα, η XEV Hellas παρουσιάζει τη νέα, ακόμα πιο προσιτή έκδοση του μικρού ηλεκτρικού οχήματος XEV YOYO, την έκδοση Easy Young, η οποία έρχεται για να δώσει μια οικονομική και ευέλικτη λύση για αστικές μετακινήσεις.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή XEV Yoyo: Είναι αυτό το καλύτερο microcar;

Με τελικό κόστος που ξεκινά από 10.900 € (ή 9.900 € για νέους έως 29 ετών με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»), το YOYO Easy Young φέρνει τη σύγχρονη ηλεκτροκίνηση πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους οδηγούς.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/8b717689332343a8e4129062a0026d42.jpg

Τι εξοπλισμό έχει το XEV Yoyo;

Η έκδοση YOYO Easy Young είναι ετοιμοπαράδοτη και προσφέρεται με πλούσιο εξοπλισμό για να κάνει τις διαδρομές ακόμα πιο άνετες. Συγκεκριμένα, διαθέτει κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί, κεντρική οθόνη 7 ιντσών με δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth και βάση στήριξης για smartphone, καθώς και τρεις θύρες USB για φόρτιση και συνδεσιμότητα.

Πόσο ασφαλές είναι το XEV Yoyo;

Το XEV YOYO έχει σχεδιαστεί για ασφαλείς μετακινήσεις, με σύστημα ABS και τέσσερα δισκόφρενα για σταθερή και άμεση επιβράδυνση. Παρά το μικρό του μέγεθος, το όχημα αναπτύσσει εύκολα ταχύτητες πάνω από 80 km/h, προσφέροντας άνετη κίνηση όχι μόνο σε αστικές περιοχές, αλλά και σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/9830ab956b58ac286e4bcb0af06f12cb.jpg

Ποια καταστήματα έχουν το XEV Yoyo στην Ελλάδα;

Η τιμή καταλόγου της έκδοσης YOYO Easy Young είναι 13.900 €, αλλά με την επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», το κόστος μειώνεται στα 10.900 € και στα 9.900 € για τους νέους οδηγούς έως 29 ετών. Για όσους αναζητούν μια άμεσα διαθέσιμη λύση ηλεκτροκίνησης, η νέα έκδοση YOYO Easy Young είναι μια εξαιρετική πρόταση, καθώς προσφέρει μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού σε προσιτή τιμή και αποτελεί τον τέλειο σύντροφο για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα της XEV Hellas στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα, την Καρδίτσα, την Κέρκυρα, τη Λάρισα και τη Σύρο για να δουν από κοντά το YOYO Easy Young και να ανακαλύψουν όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...