1ο Σεμινάριο Οδήγησης

  • -
  • -

Καλές είναι οι συγκεντρώσεις φίλων, ακόμα πιο καλοί είναι οι αγώνες, αλλά πάνω από όλα το καλύτερο από όλα είναι η εκπαίδευση, ειδικά όταν έχει να κάνει με την ασφάλεια!

Γι’ αυτό δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε τον Σ.Ο.Α.Α. ΙΣΤ.Α. για το 1ο Σεμινάριο Πρακτικής και Θεωρητικής Οδήγησης που οργάνωσε στη πίστα των Μεγάρων το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012.

Καθηγητές ήταν οι γνωστοί Σωτήρης Ρόκκος, Δημήτρης Μιχελεκάκης  και Βαγγέλης  Μπιρλιράκης. Τα μαθήματα χωρίζονταν σε θεωρητικά που άρχιζαν από τη σωστή θέση οδήγησης και άρχιζαν στις 10.00 πμ. και συνεχίζονταν με πρακτική οδήγησης στις 11.30 με το κόστος να φτάνει τα 60 ευρώ για κάθε μαθητή.

Θα ήταν απίστευτη κοινοτυπία να τονίσουμε την αξία αυτής της προσπάθειας και το πόσο την χρειάζονται οι νέοι οδηγοί. Και βέβαια όλοι ξέρουμε ότι αν ο Σ.Ο.Α.Α. ΙΣΤ.Α. δεν έχει το ανθρώπινο δυναμικό για να οργανώσει και να εκπαιδεύσει, κανείς δεν το έχει. Γι’ αυτό θα προτείναμε αυτές οι εκδηλώσεις να γίνονται πιο συχνά με συνέχεια και σε διάφορα επίπεδα. Μάλιστα αυτές οι οργανώσεις αυτές, εκτός από την αξία τους σε ότι να κάνει με την ασφάλεια, μπορεί να αποδειχτούν και μια ικανοποιητική πηγή εσόδων, που τόσο τις χρειάζονται οι λέσχες αυτή την εποχή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...