Έβαλαν πραγματικό χρυσό σε αυτοκίνητο - Μαντεύετε τη μάρκα;

Η συγκεκριμένη ειδική έκδοση του μοντέλου εκτός από πανέμορφη, είναι φτιαγμένη από τα καλύτερα υλικά του κόσμου. Και για να βοηθήσουμε, είναι αφιερωμένη σε έναν… πασίγνωστο πράκτορα!

  • -
  • -

Εδώ και 60 χρόνια, ο James Bond, ο πιο γνωστός πράκτορας στον κόσμο με τον κωδικό “007” οδηγεί Aston Martin. H διάσημη βρετανική φίρμα έχει συνδέσει το όνομά της με τον επίσης Βρετανό κατάσκοπο και για την επέτειο των έξι δεκαετιών συνεργασίας, δημιουργήθηκε η νέα ειδική έκδοση DB12 Goldfinger Edition. Όσοι παρακολουθούν τις σχετικές ταινίες, θα θυμούνται τον «χρυσοδάκτυλο» του 1964, μια από τις εμβληματικές στιγμές του James Bond με τον Sean Connery στον ρόλο του Βρετανού πράκτορα. Εκεί ξεκίνησε και η συνεργασία με την Aston Martin, με την πανέμορφη DB5 να εμφανίζεται σε πολλές στιγμές της ταινίας.

Μια άκρως σπάνια Aston Martin!

H Aston Martin DB12 Goldfinger Edition θα κατασκευαστεί σε μόλις 60 κομμάτια. Όλα θα είναι βαμμένα στο χαρακτηριστικό χρώμα Silver Birch, όπως η DB5 της ταινίας, σε συνδυασμό με τις πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου των 21 ιντσών με διαμανταριζέ φινίρισμα και μαύρες δαγκάνες φρένων. Γενικότερα, όλα θυμίζουν την DB5 που είδαμε στο “Goldfinger”. Από τις επενδύσεις των καθισμάτων στο εσωτερικό, μέχρι τον πραγματικό χρυσό των 18 Καρατιών που βρίσκεται σε αρκετά σημεία της καμπίνας, όπως το περιστροφικό χειριστήριο στην κεντρική κονσόλα. Το design αντλεί έμπνευση από τη χρυσή συσκευή εντοπισμού που χρησιμοποιούσε ο Sean Connery στην ταινία!

Δείτε ακόμη: Το αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά - Κοστίζει περίπου 200.000 ευρώ

Οι πιο παρατηρητικοί θα δουν και το γράμμα “Q” να εμφανίζεται στο αμάξωμα. Φυσικά αναφέρεται στον “Q” από τον James Bond, τον υπεύθυνο για τα gadgets που χρησιμοποιούσε ο Βρετανός πράκτορας ο οποίος συνήθως ήταν… έξαλλος με την απροσεξία του. Όσοι αποκτήσουν μια Aston Martin DB12 Goldfinger Edition θα λάβουν και πολύ ξεχωριστά δώρα μαζί με το αυτοκίνητο όπως μια ειδικής σχεδίασης κουκούλα, ένα αποκλειστικό κουτί αποθήκευσης κλειδιών, μια έντυπη πολυτελή έκδοση της Aston Martin περιορισμένων (60) αντιτύπων και ένα φιλμ 35 mm με την εμβληματική σκηνή στο Furka Pass όπου πρωταγωνιστεί η ασημένια DB5.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...