Προβλήματα στις δοκιμές για την Ferrari

Χρησιμοποιήθηκε το «τραυματισμένο» σασί του Kimi

  • -
  • -

Ολοκληρώθηκαν οι διήμερες δοκιμές που έγιναν στην πίστα του Shakhir στο Μπαχρέιν, μετά από το αγωνιστικό τριήμερο. Ήταν συμφωνημένες δοκιμές και πήραν μέρος όλες οι ομάδες. Η Ferrari όμως αναγκάστηκε να ολοκληρώσει νωρίς χθες το πρόγραμμά της λόγω προβλημάτων στο μονοθέσιο του Fernando Alonso. Ο Alonso χρησιμοποίησε αυτό του Raikkonen το οποίο πήγαινε έτσι και αλλιώς για «απόσυρση».

 

Ο Kimi είχε μια έξοδο στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής και χτύπησε άτσαλα το μονοθέσιό του. Η ομάδα έκανε ότι μπορούσε για να το διορθώσει και αποφάσισαν ότι στην Κίνα θα έχει νέο. Αποφασίστηκε λοιπόν να επιστρέψει αυτό του Alonso στην Ιταλία για την αποσυναρμολόγηση και την προετοιμασία του για την Κίνα, να πάρει ο Raikkonen όπως προείπαμε νέο, και αυτό του Kimi να το πάρει ο Alonso για δοκιμές. Όμως τα προβλήματα ήταν αρκετά και χθες, δεύτερη μέρα των δοκιμών, αποφασίστηκε ότι δεν είχε νόημα να συνεχίσουν.

 

Μιλώντας για την μειωμένη απόδοση της ομάδας του ο Raikkonen σχολίασε : «Στα χαρτιά τουλάχιστον (το Μπαχρέιν) ήταν η δυσκολότερη πίστα για μας, αλλά έχουμε κάποια νέα εξαρτήματα και εύχομαι να βελτιωθούμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ο κόσμος πιέζει στο 100%, αλλά χρειάζεται χρόνος. Έτσι έχει το πράγμα. Δεν είμαστε χαζοί, έχουμε καλά πράγματα που έρχονται. Δυστυχώς τώρα δεν είναι καλό πράγμα όταν βλέπεις το τέλος του αγώνα, αλλά πιστεύω στην ομάδα και ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Ήμουν σε άλλες και σε αυτή την ομάδα έχοντας δύσκολες στιγμές και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...