Που βρισκόμαστε με την Mercedes και τον Rosberg

Το σενάριο BBC και το σενάριο Auto Motor und Sport

  • -
  • -

Σήμερα βγήκε στον διαδικτυακό τόπο μια είδηση από το BBC το οποίο ανέφερε ότι ο Nico Rosberg επέκτεινε για 2 χρόνια την συνεργασία του με την Mercedes, μια συνεργασία που έληγε στο τέλος της χρονιάς. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι το συμβόλαιό επεκτάθηκε μέχρι το τέλος του 2016. Αυτό είναι το ένα ρεπορτάζ.

 

Το Γερμανικό Auto Motor und Sport στις 9 Μαίου ανέφερε ότι ο Rosberg είχε επεκτείνει αθόρυβα το συμβόλαιό του πριν από την έναρξη της περιόδου για ένα χρόνο, μέχρι το τέλος του 2016.

 

Ας ξεκινήσουμε με το «δεδομένο» όπως φαίνεται, που είναι ότι ο Rosberg μένει μέχρι το τέλος του 2016 στην Mercedes, με τον Hamilton να ολοκληρώνεται το συμβόλαιο στο τέλος του 2015. Από την Mercedes λένε ότι και οι δυο οδηγοί τους έχουν μακροπρόθεσμα συμβόλαια. Το άλλο είναι ότι το BBC ισχυρίζεται ότι το συμβόλαιο του Rosberg έληγε στο τέλος του 2014 και το Auto Motor Sport στο τέλος του 2015.

 

Μια διετής ανανέωση του συμβολαίου είναι σημαντικό νέο και σίγουρα θα περιμέναμε μεγαλύτερο ντόρο και από πλευράς ομάδας. Για να μην έχει γίνει, τείνουμε να πιστέψουμε το σενάριο των Γερμανών, ότι δηλαδή έγινε αθόρυβα πριν ξεκινήσει η σαιζόν. Και εάν η εκτίμηση είναι σωστή, γιατί ο ντόρος περί Alonso και Mercedes, με τις φήμες να οργιάζουν ότι θα κατέβαινε δίδυμο με τον Hamilton;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...