Η τελευταία επίσκεψη του Vettel στην Red Bull Racing

  • -
  • -

Δύσκολη ήταν η μέρα σήμερα στο Milton Keynes. Ο Sebastian Vettel επισκέφτηκε για τελευταία φορά την ομάδα με την οποία πήρε 4 ντάμπλ τα τελευταία 5 χρόνια. Η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές διήρκησε συνολικά 6 χρόνια.

 

Το κλίμα ήταν εορταστικό με Γερμανικά Pretzel και ζεστή σοκολάτα, ενώ στα videowall υπήρχαν video του Γερμανού με τις καλύτερες στιγμές των 6 αυτών ετών.  Ο Horner είπε κάποιες κουβέντες, ο Newey το ίδιο και ο Vettel συμπλήρωσε «Δεν το κάνετε καθόλου ευκολότερο». «Αυτά τα 6 χρόνια ήταν απίστευτα. Ότι καταφέραμε και την δουλειά που κάναμε. Τόσο μεγάλο πάθος, τόση μεγάλη αφοσίωση. Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Στο τέλος είχαμε το καλύτερο μονοθέσιο γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Το ευχαριστώ δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που πραγματικά αισθάνομαι», είπε φανερά συγκινημένος ο Γερμανός οδηγός.

 

Το κλίμα έγινε πιο χαλαρό όταν ο Horner του έδωσε μια μικρή σακούλα με δωράκια όπως γυαλιά ηλίου που δεν ήταν απαραίτητα στην Αγγλία, κάποια κούπα εσπρέσσο, ενώ του έδωσαν ένα μοντέλο σε κλίμακα 50%. Κάποιο από τα μονοθέσια με τα οποία πήρε τίτλους θα μεταφερθεί στο γκαράζ του, αλλά όπως εξήγησε ο Horner όχι ακόμα γιατί «δεν θέλουμε να το δούμε στο Maranello».

 

Και με τον τρόπο αυτό έκλεισε το κεφάλαιο Red Bull Racing και Sebastian Vettel.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...