F1: Πειραματισμοί στην F1 για το 2017

Η λύση της Ferrari δοκιμάστηκε χθες και έχει μπει και σήμερα

  • -
  • -

Χθες τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε η τεχνική λύση που πρότεινε η Ferrari για την ασφάλεια των οδηγών στο μόνο μέρος του σώματος που είναι εκτεθειμένο, την περιοχή του κεφαλιού. Το σύστημα ονομάζεται Halo. Επίτηδες αφήσανε να τρέξει η μέρα για να πάρουμε την άποψη των άμεσα ενδιαφερομένων για το όλο θέμα, δηλαδή την άποψη των οδηγών.

 

Θα πρέπει να σας πούμε ότι η πλειοψηφία των οδηγών δεν αποδέχθηκε αυτή την λύση και τα σχόλια ήταν αρνητικά. Η τεχνική λύση που πρότεινε η Ferrari είναι αυτή που εμφανίζεται παρακάτω. Πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει και μια πρόταση της Red Bull Racing η οποία θα εμφανιστεί τον Απρίλιο σε ένα

 

 

Αυτός που την δοκίμασε πρώτος ήταν ο … λιγομίλητος Kimi Raikkonen ο οποίος αρκέστηκε να απαντήσει με ένα «ΟΚ» όταν ρωτήθηκε πώς είδε αυτή την λύση. Δεν περιμέναμε περισσότερα από τον Φιλανδό για να λέμε και την αλήθεια.

 

 

 

Στην συνέχεια η Ferrari αποφάσισε να παρουσιάσει την λύση κατευθείαν στους δημοσιογράφους και έτσι ο υπεύθυνος τύπου Alberto Antonini πήρε αυτό τον κλωβό και τον πήγε στο γραφείο τύπου εξηγώντας στους πρώην συναδέλφους του το τι ακριβώς γίνεται.

 

 

Το τι trollάρισμα υπήρχε στο Twitter δεν λέγεται. Κάποιοι προσπάθησαν να δείξουν πώς θα είναι αυτή η λύση εάν ο οδηγός βάλει αποσμητικό, αρκουδάκια και καθρέφτη

 

 

Ενώ κάποιοι άλλοι είδαν την λύση σαν … σαγιονάρα της Ferrari

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...