F1: Ξανά από το μηδέν ο Webber για το 2011

  • -
  • -

Ραδιοφωνική συνέντευξη στο BBC έδωσε ο οδηγός της Red Bull Racing, Mark Webber, και μίλησε για όλα όσα γράφτηκαν και απασχόλησαν τους φιλάθλους της F1.

 

«Πολλά πράγματα έγιναν φέτος, πράγματα τα οποία ήταν νέα για την ομάδα. Ο Sebastian είναι τώρα παγκόσμιος πρωταθλητής και πρέπει να βρεθώ στην θέση από την οποία θα μπορώ να τον κοντράρω και να τον κερδίσω όσες περισσότερες φορές μπορώ. Και αυτό θα ισχύει για τους Jenson, Lewis, Fernando, τους γνωστούς υπόπτους που θα βρίσκονται στην ίδια θέση. Πάτησα το κουμπάκι reset. Έχουμε νέους κανονισμούς με τους οποίους θα πρέπει να δουλέψουμε. Ήμουν καθαρά σε μια θέση για να κάνω κάτι το πολύ πολύ μοναδικό αλλά η νεραίδα δεν ήταν εκεί», είπε ο Mark Webber.

 

Αποκάλυψε ότι δεν πέρασε από το μυαλό του να πάει σε άλλη ομάδα, ενώ για το γεγονός ότι δεν είπε στο αφεντικό του Christian Horner για τον τραυματισμό του με το ποδήλατο πριν από το Ιαπωνικό GP είπε : «Πιστεύω ότι ήταν το σωστό. Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον είναι ήδη σκληρό, και οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να καταλάβουν γιατί έγινε, τι έχει, τι περνάει; Ο κόσμος θα ρώταγε, σε υπερβολικό βαθμό. Έτσι η κίνησή μου να μείνω σιωπηλός ήταν μια στάση που πήρα. Το είπα στους δικούς μου ανθρώπους, στην μητέρα μου και τον πατέρα μου, στην σύντροφό μου Ann, στον προπονητή μου Roger. Για το αγωνιστικό μέρος ήμουν αγχωμένος εάν θα επηρέαζε την απόδοσή μου, αλλά μετά εάν η ομάδα το καταλάβαινε τότε θα έπρεπε να τους το πω. Για τον Christian … κάποιες φορές λίγο περισσότερη πληροφόρηση είναι επικίνδυνη. Είχε πολλά μπροστά του και το να φέρω το θέμα αυτό είναι εύκολο να λες τώρα ότι θα ήταν καλό να το ξέρουν, αλλά η καλύτερη τακτική ήταν να μην το ξέρει ο καθένας»

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...