Ράλλυ Πολωνίας: Σοβαρό ατύχημα του Sebastien Ogier - Τράκαρε με άλλο όχημα στις αναγνωρίσεις

Ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sebastien Ogier, συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων του Ράλλυ Πολωνίας.

  • -
  • -

Το τριήμερο 28-29-30 Ιουνίου, ο θίασος του WRC μεταφέρεται στην Πολωνία για τον 7ο γύρο του θεσμού. Ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sebastien Ogier ακολουθεί φέτος επιλεκτικούς αγώνες του θεσμού και ο πολωνικός αγώνας αποτελεί μέρος του προγράμματος του. Όμως, σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου, την πρώτη ημέρα των αναγνωρίσεων, ο Γάλλος είχε ατύχημα με επερχόμενο αυτοκίνητο. Το περιστατικό επιβεβαίωσε και η Toyota Gazoo Racing, η οποία αναφέρει ότι τόσο ο Ogier, όσο και ο συνοδηγός του, έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τους απαραίτητους ελέγχους.

Πολωνικά μέσα αναφέρουν ότι ο Ogier συγκρούστηκε μετωπικά με επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Γάλλος, αλλά και η γυναίκα οδηγός, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, ενώ ο Landais και ο δεύτερος επιβάτης του αυτοκινήτου, με ασθενοφόρο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων τα πληρώματα περνούν δύο φορές από κάθε ειδική για να πραγματοποιήσουν τις σημειώσεις τους. Οι δρόμοι είναι ανοικτοί στην κυκλοφορία και ουσιαστικά οι οδηγοί πρέπει να συμμορφώνονται με τον Κ.Ο.Κ., αλλά και τα όρια ταχύτητας που έχει θέσει η οργανωτική επιτροπή του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό, πως τα αυτοκίνητα έχουν GPS στο εσωτερικό τους και η υπέρβαση του ορίου μεταφράζεται σε χρηματικό πρόστιμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...