Επίσημο: Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις παραμένει στο WRC - Δες για πόσα χρόνια

TO EKO Ράλλυ Ακρόπολις ανανέωσε τη σύμβαση του με τον promoter του WRC και για τα επόμενα χρόνια θα παραμείνει μέρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

  • -
  • -

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα βρίσκεται και επίσημα στο ημερολόγιο του WRC το 2026 και το 2027. Με σχεδόν δύο μήνες να απομένουν για το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (5-8 Σεπτεμβρίου), έχουν ήδη μπει οι βάσεις που εξασφαλίζουν το μέλλον του. Η σημαντικότερη επιβεβαίωση εν προκειμένω έρχεται με την επίσης διετή επέκταση της συμφωνίας με την ΕΚΟ, που, επεκτείνοντας την πρόσφατη τετραετή συνεργασία, θα παραμείνει έως και το 2027, Χορηγός Ονόματος και Μεγάλος Χορηγός του αγώνα.

Δείτε ακόμη: Μάθε τα πάντα για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2024! 

Στο τραπέζι των συνομιλιών μεταξύ της Motorsport Greece και του WRC Promoter τέθηκε και το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα. Επιθυμία των Ελλήνων διοργανωτών ήταν η επιστροφή του αγώνα στην παραδοσιακή του ημερομηνία, στις αρχές του καλοκαιριού, κάτι που συμφωνήθηκε, με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2025 να προγραμματίζεται πλέον για τα τέλη του επόμενου Ιουνίου! Σας θυμίζουμε, ότι ο φετινός αγώνας θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στη Λαμία, περνώντας το Σάββατο ένα μέρος του από τις ειδικές της Κορινθίας. Σημειώστε, πως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η σούπερ ειδική του αγώνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις! 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...