Στον αέρα το ντοκιμαντέρ «70 χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις» - Πού θα το δεις

Ένα αφιέρωμα τεσσάρων ωριαίων επεισοδίων για τον εθνικό μας αγώνα, το Ράλλυ Ακρόπολις, βγαίνει στην τηλεόραση. Μάθε σε ποιο κανάλι θα το δεις.

  • -
  • -

Εβδομήντα χρόνια ιστορίας στη διεθνή αθλητική σκηνή παρουσιάζονται σε μια μίνι σειρά ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο κανάλι Formula 1 του ΑΝΤ1+ το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουλίου. Μέσα από τη μίνι σειρά ντοκιμαντέρ «70 Χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις» ξεδιπλώνεται η πορεία, η εξέλιξη και η καθιέρωση του Ράλλυ Ακρόπολις στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα τεσσάρων ωριαίων επεισοδίων, γεμάτo ιστορία, ταχύτητα, σκόνη και όμορφες συναντήσεις ανθρώπων και αυτοκινήτων.

Τα τέσσερα επεισόδια επιχειρούν μια εις βάθος προσέγγιση αρχικά της Ιστορίας του αγώνα, με τη συνέχεια να δίνεται στην οπτική με την οποία τον βλέπουν οι Διοργανωτές, οι Αγωνιζόμενοι και οι Θεατές. Όλοι τους, «ντύνουν» ιστορικά και σύγχρονα πλάνα με τις δικές τους μαρτυρίες ή εμπειρίες. Το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό και θεαματικό, αντάξιο του Ράλλυ Ακρόπολις. Τα γυρίσματα βασίστηκαν κατά μεγάλο μέρος στο ανθρώπινο στοιχείο και στο ρεαλισμό των στιγμών που βιώνει κανείς στο Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο παρουσιαστής της σειράς είναι αγωνιζόμενος, με εγνωσμένη αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είναι o ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος εμφανίζεται στην αρχή και στο τέλος κάθε επεισοδίου, εισάγοντας και συνοψίζοντας τα σημεία-κλειδιά. Η μίνι σειρά ντοκυμαντέρ για τα 70 χρόνια του Ράλλυ Ακρόπολις είναι μια παραγωγή της Motorsport Greece. Την εκτέλεση της παραγωγής ανέλαβε η Boo Productions, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Λεωνίδας Πανονίδης, στη διεύθυνση φωτογραφίας ο Νίκος Ζιώγας, στο μοντάζ ο Alex Jaschik, στο post production ο Αντώνης Ξένος, στη δημοσιογραφική έρευνα οι Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος και Κώστας Ψάρρας και στην αρχισυνταξία η Μαρία Λούκα.

Δείτε ακόμη: Στο Σείριο η σούπερ ειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις! 

Ολόκληρη η σειρά θα προβληθεί στο κανάλι Formula 1 του ΑΝΤ1+. Οι ημερομηνίες συγκεκριμένα

  • «Η Ιστορία», το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 18:30.
  • «Η Διοργάνωση», το δεύτερο επεισόδιο, έρχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 22:15.
  • «Η ματιά των πληρωμάτων», το τρίτο επεισόδιο, έρχεται την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 14:00.
  • «Η ματιά των θεατών», το τέταρτο επεισόδιο και τελευταίο επεισόδιο, έρχεται την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 20:30.

Από την Κυριακή 28 Ιουλίου, οι συνδρομητές του ANT1+ θα μπορούν να παρακολουθούν on demand όλα τα επεισόδια της σειράς σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε ώρα, ενώ από τα τέλη Αυγούστου το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί και μέσω του ΑΝΤ1.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...