ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Πώς θα πας σε κάθε διαδρομή – Οι χάρτες με τις προσβάσεις

Στις 5-8 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Πώς όμως θα πάτε σε κάθε διαδρομή, ποια είναι τα ωράρια και που θα βρείτε τους χάρτες για τον μεγάλο αγώνα.

  • -
  • -

Οι ημέρες διεξαγωγής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 πλησιάζουν. Στις 5-8 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ένας από τους κλασικότερους αγώνες του WRC, με τα πληρώματα να διανύουν συνολικά 303,23 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Η χάραξη της διαδρομής του αγώνα έχει τροποποιηθεί, με τη σημαντικότερη αλλαγή στο φετινό ωράριο να έχει να κάνει με τη σειρά που οι αγωνιζόμενοι θα βρεθούν στις περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου και Αττικής, οι οποίες διαδοχικά θα υποδεχθούν το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ειδικότερα, για πρώτη φορά στην ιστορία του ως γύρος του WRC, ο αγώνας θα εκκινήσει από την έδρα του, τη Λαμία.

acropolis

Στο ωράριο του αγώνα περιλαμβάνονται ειδικές διαδρομές ταυτόσημες με τον σκληρό χαρακτήρα του, όπως οι Ταρζάν, Ρεγκίνι, Άγιοι Θεόδωροι κ.ά., ενώ έχουν επανέλθει ε.δ. που «αγκαλιάστηκαν» από τους θεατές. Άλλες παλιότερα, όπως το Οινοχώρι στη Φωκίδα, μέρος του οποίου στις αρχές του 2000 χρησιμοποιήθηκε ως Shakedown, και άλλες έως και πρόσφατα, όπως η Θήβα. Μεταξύ των αλλαγών σε επίπεδο ε.δ. είναι η προσθήκη της Άνω Παύλιανης, που θα ξεκινάει από το Κουμαρίτσι και θα τερματίζει στην αφετηρία της γνωστής Παύλιανης, όπως και της Δάφνης, που είναι μια πιο μικρή εκδοχή της ε.δ. Πύργος των προηγούμενων ετών.

Αναλυτικά οι χάρτες με τις προσβάσεις στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

H «ασφάλεια» αποτελεί το βασικότερο συστατικό για την άρτια διεξαγωγή κάθε αγώνα Ράλλυ. Στο www.acropolisrally.gr έχει αναρτηθεί ό,τι χρειάζεται, ώστε η παρακολούθηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις να αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία για κάθε θεατή.

acropolis

Δείτε ακόμη: ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - Σούπερ Ειδική Σείριος: Πού θα παρκάρεις όταν κλείσει η εθνική; Όλες οι απαντήσεις

Οι διοργανωτές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έχουν εργαστεί με γνώμονα την ασφάλεια του αγώνα συνολικά. Ωστόσο, χρειάζεται η συνεργασία όλων ώστε να αποφευχθεί κάθε δυσάρεστο ή επικίνδυνο ενδεχόμενο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, στον τομέα «Θεατές», έχουν αναρτηθεί όλα όσα κρίνονται απαραίτητα για το σχεδιασμό, την προσέγγιση και την πρόσβαση στις ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Χάρτες υψηλής ανάλυσης με αποτύπωση και των χώρων στάθμευσης, οδηγίες για τις προσβάσεις των θεατών και αρχεία με οδηγίες πλοήγησης μέσω ψηφιακών χαρτών είναι άμεσα προσβάσιμα, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία κατά τη μετακίνηση στις περιοχές του αγώνα.

acropolis

Οι προσβάσεις που αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 είναι αυτές που έχει ελέγξει η διοργάνωση του αγώνα και που δεν επηρεάζουν τη διεξαγωγή του, σε αντίθεση με πιθανούς άλλους δρόμους, οι οποίοι ενδέχεται να δημιουργούν αναστάτωση στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων της οργάνωσης ή και των ασθενοφόρων.

Δείτε εδώ τους χάρτες και τις προσβάσεις σε κάθε ειδική διαδρομή

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...