Όλες οι ειδικές διαδρομές και οι προσβάσεις θεατών!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις βρίσκεται προ των πυλών και το GOCAR σου προσφέρει ό,τι χρειάζεται για να παρακολουθήσεις τον εθνικό μας αγώνα.

  • -
  • -

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Το τριήμερο 6 – 8 Σεπτεμβρίου ο θίασος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ θα συγκεντρωθεί στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην πόλη της Λαμίας, όπου θα χτυπάει η καρδιά του αγώνα. Τόσο η εκκίνηση, όσο και ο τερματισμός, θα πραγματοποιηθούν στη Λαμία, από όπου και θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους στην χώρα μας για τρεις ημέρες οι πρωταγωνιστές του WRC. Το νέο και διαφοροποιημένο πρόγραμμα του αγώνα, ξεκινάει από τα βουνά της Φθιώτιδας την Παρασκευή, με τη δράση να συνεχίζεται την επόμενη μέρα στα Γεράνεια Όρη πάνω από το Λουτράκι! Από εκεί, τα πληρώματα θα επιστρέψουν στη Λαμία αφού πρώτα περάσουν από την σούπερ ειδική του Σείριου, για να ολοκληρωθεί ο αγώνας την Κυριακή και πάλι στη Φθιώτιδα.

Παρακάτω, θα βρείτε αναλυτικά όλες τις προσβάσεις των ειδικών και για τις τρεις μέρες του αγώνα. Σε κάθε άρθρο, υπάρχει το ωράριο της ειδικής, το ωράριο κλεισίματος, περιγραφή της, αλλά και οδηγίες για το πως θα φτάσετε ως εκεί. Επιπλέον, μέσα από το σχετικό σύνδεσμο θα μπορείτε να φτάσετε στο σημείο της επιθυμίας εύκολα και γρήγορα, κάνοντας χρήση Google Maps! Αυτό που πρέπει όλοι να γνωρίζετε όσοι βρεθείτε στα βουνά, είναι πως σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της FIA σε όποια σημεία δεν υπάρχει κορδέλα, απαγορεύεται να κάθονται οι θεατές! Προτιμήστε ένα από τα σημεία που προτείνει οργάνωση και καθήστε όσο πιο ψηλότερα μπορείτε από το ύψος του δρόμου. Τέλος, σημειώστε, πως 30 λεπτά πριν την εκκίνηση του αυτοκινήτου, απαγορεύεται κάθε μετακίνηση στην ειδική, ακόμα και με τα πόδια! Για αυτό, καλύτερα να φτάσετε αρκετά νωρίτερα στο σημείο που θέλετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία, τον κίνδυνο για εσάς, αλλά και για τον αγώνα! Μην ξεχνάμε πρόσφατα παραδείγματα ακύρωσης ειδικών, λόγω απειθαρχίας των θεατών. Καλό αγώνα!

Πρόσβαση – Shakedown

Πρόσβαση – Ε.Δ. Άνω Παύλιανη

Πρόσβαση – Ε.Δ. Δάφνη

Πρόσβαση – Ε.Δ. Ταρζάν

Πρόσβαση – Ε.Δ. Ρεγκίνι

Πρόσβαση – Ε.Δ. Θήβα

Πρόσβαση – Ε.Δ. Άγιοι Θεόδωροι

Πρόσβαση – Ε.Δ. Λουτράκι

Πρόσβαση – Ε.Δ. Οινοχώρι

Πρόσβαση – Ε.Δ. Ελευθεροχώρι

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...