Προσβάσεις Θεατών: Shakedown

Η πρόβα τζενεράλε πριν τον αγώνα! Το shakedown είναι η τελευταία ευκαιρία των οδηγών να κάνουν τις τελευταίες ρυθμίσεις πριν την έναρξη του αγώνα.

  • -
  • -

Λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα, το shakedown αποτελεί την πρόβα τζενεράλε των ομάδων πριν την έναρξη του αγώνα. Οι τεχνικοί έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν ότι όλα λειτουργούν σε σωστά σε αγωνιστικές συνθήκες, ενώ οι οδηγοί να μπουν σε ρυθμό πριν την έναρξη του πραγματικού αγώνα. Και φέτος, η διαδρομή των 3,62 km έξω από τη Λαμία που τερματίζει κοντά στο Νοσοκομείο της Λαμίας, θα φιλοξενήσει για ακόμα μία χρονιά το shakedown. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν ενδιάμεσες προσβάσεις, όσοι αποφασίσετε να βρεθείτε στη διαδρομή θα πρέπει να περπατήσετε από τον τερματισμό.

Μήκος: 3,62 χλμ.

Ωράριο κλεισίματος διαδρομής: 7:00

Ωράριο πρώτου αυτοκινήτου: 09:01

Περιγραφή: Αντιπροσωπευτικό των διαδρομών του αγώνα, το πρώτο κομμάτι του Shakedown αν και σε σκληρό οδόστρωμα, είναι γρήγορο, με τεχνικές στροφές. Όσο δρόμος ανηφορίζει, φαρδαίνει και η διαδρομή παραμένει τεχνική και γρήγορη.

Πρόσβαση θεατών

Καθώς δεν υπάρχει ενδιάμεση πρόσβαση για το Shakedown, η είσοδος (μόνο πεζή) από τον τερματισμό θα επιτρέπεται το αργότερο μέχρι τις 8:15. Νωρίτερα, παρκάρετε στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. και των υπευθύνων της διοργάνωσης.

Πρόσβαση Google Maps

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...