F1: Τα «πήρε στο κρανίο» ο Webber

Αγνόησε τις εντολές της ομάδας του

  • -
  • -

Μπορεί εμείς να ακούσαμε μόνο μια φορά το «κράτα την διαφορά από τον Seb», αλλά όπως δήλωσε ο Webber η ομάδα του έδωσε 4 φορές την οδηγία αυτή! «Δεν ήμουν χαρούμενος όμως γιατί δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς στην F1, και έτσι συνέχισα να πιέζω. Εάν ο Fernando είχε εγκαταλείψει στον τελευταίο γύρο, θα παλεύαμε για την νίκη», είπε εκνευρισμένος ο Webber.

 

Όμως δεν έμεινε σε αυτό και συνέχισε : «Η ομάδα ανησύχησε ότι μπορεί να είχαμε τρακάρει με τον Seb γιατί ήθελε τους βαθμούς για το πρωτάθλημα οδηγών. Το καταλαβαίνω, αλλά ήθελα και γω τους βαθμούς για το πρωτάθλημα και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αγωνιζόμαστε χωρίς να έχουμε επαφή», είπε ο Αυστραλός. Το αφεντικό της ομάδας, Christian Horner, είπε ότι η ομάδα δεν θα φαινόταν «χαζή» εάν είχαν τρακάρει οι δυο οδηγοί της, όπως πέρσι στην Τουρκία.

 

Όλα αυτά γίνονται σε μια στιγμή που περιμένουμε την ανανέωση του Webber με την Red Bull Racing για ένα ακόμα χρόνο. Θα πάνε στον κάλαθο των αχρήστων οι προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας; Δεν το πιστεύουμε. Περιμένουμε να ακούσουμε την ανακοίνωση της επέκτασης της συμφωνίας για μια ακόμα σαιζόν.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...