Το μεγάλο νέο της BMW – Τι πρέπει να ξέρουν οι πελάτες

Η BMW είναι η εταιρεία με τον μεγαλύτερο στόλο αυτοκινήτων που έχει τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Δείτε τι προσφέρει η γερμανική φίρμα σε εκατομμύρια πελάτες.

  • -
  • -

Τα νέας γενιάς αυτοκίνητα και ειδικά τα πιο premium, όπως αυτά της BMW, ενσωματώνουν μια σειρά ψηφιακών εφαρμογών και λειτουργιών, κάνοντας την εμπειρία του χρήστη πιο απολαυστική και άνετη. Η συνδεσιμότητα αποτελεί προτεραιότητα για κάθε κατασκευαστή, με το software να θεωρείται υψίστης σημασίας.

bmw

Η BMW θεωρείται ηγέτης στην τεχνολογία απομακρυσμένης αναβάθμισης λογισμικού, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τη λήψη των over the air ενημερώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της, από το best seller Χ1 έως τη Σειρά 3, τη Χ5 την iX2 και τα υπόλοιπα επιβατικά οχήματα.

bmw

Αυτήν τη στιγμή, η βαυαρική φίρμα είναι σε θέση να παρέχει over the air ενημερώσεις σε περισσότερα από 9 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως, προσφέροντας τη δυνατότητα εγκατάστασης πολλών νέων χαρακτηριστικών και λειτουργικών βελτιώσεων στα οχήματα των πελατών της. Εκτός από τα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, οι αναβαθμίσεις έχουν επίσης προσδώσει οφέλη στην ψυχαγωγία, την οδήγηση, το σύστημα κίνησης και τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Τι νέο θα έχουν τα αυτοκίνητα BMW στο μέλλον

Η BMW πραγματοποίησε την πρώτη της over the air αναβάθμιση πριν από πέντε χρόνια. Η λειτουργία αυτή έχει έκτοτε επεκταθεί σε όλες τις μάρκες, τις σειρές μοντέλων και τους τύπους συστημάτων κίνησης. Η άφιξη του νέου λειτουργικού συστήματος Operating System 9 επιτρέπει και στα μοντέλα της μάρκας MINI να ενημερώνονται απομακρυσμένα, όπως και η Rolls-Royce Spectre.

bmw

Με την απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού τα αυτοκίνητα βελτιώνονται δίχως να απαιτείται επίσκεψη σε κάποιον αντιπρόσωπο για να κάνει τη δουλειά. Το επόμενο διάστημα, η γερμανική μάρκα θα εισάγει μια σειρά περαιτέρω αναβαθμίσεων, όπως το Silent Mode και το Curve Ahead View, το οποίο παρέχει μέσω του Head-Up Display μια εικονική προβολή των στροφών του δρόμου.

Δείτε ακόμη: Η BMW των 41.000 ευρώ που σπάει ταμεία στην Ελλάδα - Έχασε μόνο από δύο Toyota

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε επίσης, πως η εταιρεία διαθέτει σε πελάτες πάνω από 22 εκατομμύρια συνδεδεμένα οχήματα παγκοσμίως μέχρι σήμερα. Οι λειτουργίες που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για ηλεκτρικά οχήματα - όπως το «Max Range» για τη μεγιστοποίηση της αυτονομίας και ο βελτιστοποιημένος σχεδιασμός διαδρομής με γνώμονα τη φόρτιση - παρέχουν καινοτόμες λύσεις στην καθημερινή οδήγηση. Πατήστε εδώ για να δείτε τιμές των αυτοκινήτων BMW στην Ελλάδα

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...