Νέο Video: Οδηγούμε την Alfa Romeo Junior στο Balocco!

Βρεθήκαμε στην πίστα δοκιμών της Alfa Romeo στο Balocco της Ιταλίας και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από τη νέα αμιγώς ηλεκτρική Junior των 280 ίππων!

  • -
  • -

Με τη νέα Junior η Alfa Romeo έκανε την είσοδο της στα B-SUV, σχεδιάζοντας ένα μοντέλο που έχει δύο στόχους. Ο πρώτος είναι να προσελκύσει νέο κοινό στη μάρκα, το οποίο μέχρι πρότινος στρεφόταν σε διαφορετικές επιλογές. Και ο δεύτερος είναι η Junior να αποτελέσει την πλέον σπορ πρόταση στην κατηγορία. Επιπλέον, η θελκτική Ιταλίδα αποτελεί το πρώτο αμιγώς μοντέλο στην ιστορία της μάρκας. Και το μεγάλο στοίχημα για τους Ιταλούς τεχνικούς είναι να διατηρήσει ακέραια τα δυναμικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν όλες τις δημιουργίες της θρυλικής φίρμας. 

Δείτε ακόμη: Μάθε εδώ περισσότερα για τη νέα Alfa Romeo Junior

Βρεθήκαμε στο Balocco, στην πίστα δοκιμών της Alfa Romeo και πήραμε μία πρώτη γεύση από τις δυνατότητες της νέας Junior στην έκδοση Veloce. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 280 ίππους, όντας και το ισχυρότερο προσθιοκίνητο ηλεκτρικό μοντέλο σήμερα στην αγορά, ενώ το στήσιμο της ανάρτησης έχει γίνει με γνώμονα τα δυναμικά χαρακτηριστικά. Δεν είναι τυχαίο, ότι είναι το πρώτο ηλεκτρικό με κίνηση στους εμπρός τροχούς που εφοδιάζεται με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Torsen! Δες τώρα το βίντεο και μάθε τις εντυπώσεις μας! 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...