5 μεταχειρισμένα Hyundai με τιμή κάτω από 15.000 ευρώ

Όποια κι αν είναι η ανάγκη, από μικρά αυτοκίνητα πόλης, οικογενειακά αυτοκίνητα ή SUV, η γκάμα της Hyundai θα την καλύψει και μάλιστα, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

  • -
  • -

Στην Ελλάδα, τα αυτοκίνητα της Hyundai είναι ιδιαίτερα δημοφιλή καθώς συνδυάζουν μερικά βασικά πράγματα: την ποικιλία επιλογών, τους ανταγωνιστικούς κινητήρες, τις διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού, την αξιοπιστία και τα value for money χαρακτηριστικά, αφού συνοδεύονται από λογικές τιμές. Αυτό ισχύει και στα μεταχειρισμένα. Ψάχνοντας στην αγορά από δεύτερο χέρι, μπορούμε να βρούμε πολλά διαφορετικά μοντέλα της μάρκας από τη Νότια Κορέα. Αποτελούν μια πρώτης τάξεως επιλογή και μάλιστα, σε πολύ καλές τιμές, για εκείνους που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να διαθέσουν μια μικρή περιουσία για να αποκτήσουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο.

Στη λίστα που φτιάξαμε παρακάτω, προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της Hyundai που μπορεί να αγοράσει κάποιος με λιγότερα από 15.000 €, ως μεταχειρισμένα. Η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε να εκπροσωπείται στις πιο ενδιαφέρουσες κατηγορίες, άρα έχουμε προτάσεις από τα αυτοκίνητα πόλης, τα supermini, τα μικρά οικογενειακά και τα SUV. Φροντίσαμε ώστε να μην είναι πολύ παλιά, άρα και ταλαιπωρημένα από τα χρόνια. Με ηλικία περίπου 6 ετών μπορούν άνετα να θεωρηθούν «φρέσκα μοντέλα», ως μια πιο προσιτή εναλλακτική, τώρα που οι τιμές έχουν αυξηθεί θεαματικά.

Hyundai i10 2020

Το μικρότερο μοντέλο της Hyundai είναι ένα άκρως ολοκληρωμένο mini αυτοκίνητο που θυμίζει… μεγαλύτερες κατηγορίες. Άνετο, καλά εξοπλισμένο και ασφαλές, μπορεί να τα βγάλει πέρα στην καθημερινότητα, αλλά και να ανταποκριθεί σε ταξίδια, αφού στον αυτοκινητόδρομο δεν νιώθει έξω από τα νερά του. Οι κινητήρες που διατίθεται είναι ο τρικύλινδρος 1.000άρης ατμοσφαιρικός των 67 ίππων, όπως και ο τετρακύλινδρος 1.200άρης ατμοσφαιρικός των 84 ίππων. Δείτε εδώ τη δοκιμή μας.

Hyundai i20 2019

Το Hyundai i20 έχει μεγάλη παράδοση στην supermini κατηγορία. Η προηγούμενη γενιά του μοντέλου ήταν ένα αυτοκίνητο που ξεχώριζε για τους χώρους (δεδομένων των compact διαστάσεων), τον πλούσιο εξοπλισμό και τους αποδοτικούς κινητήρες, τόσο βενζίνης, όσο και πετρελαίου. Στην Ελλάδα υπάρχουν πάρα πολλά αυτοκίνητα, με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο, με πολλά από αυτά να προσφέρονται σε τιμές κάτω των 15.000 €. Δείτε εδώ τη δοκιμή μας.

Hyundai i30 2018

Στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών, η Hyundai εκπροσωπείται με το i30, ένα αυτοκίνητο που «διδάσκει» value for money. Χωρίς να έχει αλλάξει δραματικά από τη σημερινή γενιά του, αφού πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο στο οποίο έχουν γίνει 2 facelifts, το Hyundai i30 παραμένει αρκετά φρέσκο και φυσικά, ανταγωνιστικό. Προτιμήστε τις diesel εκδόσεις των 110 ή 136 ίππων, όπως και την έκδοση βενζίνης 1.4 Turbo με 140 ίππους. Δείτε εδώ τη δοκιμή μας.

Hyundai i30 Fastback 2018

Όποιος επιθυμεί ένα ικανότατο compact οικογενειακό αυτοκίνητο, αλλά δεν είναι τόσο… φίλος των hatchback υλοποιήσεων, η Hyundai του δίνει την ιδανική επιλογή με το i30 Fastback. Ουσιαστικά μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο με την hatchback πρόταση, ωστόσο διαφοροποιείται σημαντικά στο αισθητικό κομμάτι. Με αμάξωμα τριών όγκων και αρκε τά όμορφη σιλουέτα, το i30 Fastback χρησιμοποιεί ακριβώς τα ίδια μηχανικά μέρη, σε παρόμοια τιμή, με διαφορετικό περιτύλιγμα. Δείτε εδώ τη δοκιμή μας.

Hyundai Kona 2018

Τα SUV έχουν κυριαρχήσει απόλυτα στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων. Και στα μεταχειρισμένα όμως, τα μοντέλα του είδους γνωρίζουν εποχή υψηλότερης ζήτησης. Η Hyundai έχει στην φαρέτρα της το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Kona, το οποίο ήταν και στην προηγούμενη γενιά του απόλυτα ολοκληρωμένο. Οι κινητήρες που πούλησαν περισσότερο ήταν ο τρικύλινδρος turbo 1.000άρης βενζινοκινητήρας των 120 PS, όπως και ο 1.6 diesel των 115 ή 136 PS. Δείτε εδώ τη δοκιμή μας.