Πώς θα δεις με ένα κλικ αν το όχημά σου είναι ασφαλισμένο;

Αυτοκίνητα, moto και κάθε άλλου είδους όχημα πρέπει να είναι ασφαλισμένα. Πώς μπορούμε να ελέγξουμε εύκολα ότι η ασφάλειά μας δεν έχει λήξει;

  • -
  • -

Ασφαλίζουμε το αυτοκίνητό μας, το moto ή όποιο άλλο όχημα έχουμε, αλλά περνάνε οι μήνες και δεν είμαστε σίγουροι πότε λήγει το συμβόλαιό μας. Ειδικά αν κάναμε ετήσιο και έχουν περάσει 9-10-11 μήνες, η πιθανότητα αυξάνεται.

Σίγουρα μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο τον ασφαλιστή μας ή να ψάξουμε στα e-mail μας, όμως τι γίνεται αν θέλουμε να κάνουμε έναν γρήγορο έλεγχο, χωρίς να μπλέξουμε με όλες αυτές τις διαδικασίες;

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/741d2ca3d07a8da83cebd19d5767d07c.jpg

Το site που βλέπεις με ένα κλικ αν το όχημά σου είναι ασφαλισμένο

Η ΕΑΕΕ (Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος) έχει δημιουργήσει ένα site στο οποίο μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε, ώστε να ελέγξει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αν το όχημά του είναι ασφαλισμένο.

Δείτε ακόμα: Αλήθεια ή ψέματα; Τα ηλεκτρικά έχουν ακριβότερη ασφάλεια στην Ελλάδα

Επιπλέον, μέσω αυτού του site ο κάθε ενδιαφερόμενος δεν βλέπει μόνο αν είναι αυτήν τη στιγμή ασφαλισμένο το όχημά του, αλλά και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Δηλαδή βλέπει πότε ξεκίνησε η ασφάλιση και πότε λήγει.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/32813184236639c8b9232eaf97b94f77.jpg

Πού θα μπεις για να δεις με ένα κλικ αν το όχημά σου είναι ασφαλισμένο;

Τέλος, ένα ακόμα στοιχείο που δίνει το site που δημιούργησε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος είναι η εταιρεία με την οποία έχουμε κάνει συμβόλαιο για την ασφάλιση του οχήματός μας.

Το site της ΕΑΕΕ στο οποίο μπορείτε να ελέγξετε την ασφάλιση του οχήματός σας θα το βρείτε πατώντας εδώ. Τα μόνα στοιχεία που θα χρειαστείτε είναι η πινακίδα του οχήματος και το ΑΦΜ σας.